strange behavior arming to record track

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
acaonweb
Expert
Posts: 196
Joined: Tue Sep 04, 2012 3:22 am

strange behavior arming to record track

Post by acaonweb » Thu Nov 11, 2021 3:52 am

i have Auria Pro V.2.310, ipad Pro10.5", iOS 15.1
I've a strange behavior recording a track
1) i create an audio track
2) i set up input matrix
3) i arm the track
4) no sound come out, but track metering tells me the sound arrives
5) i can record, without hear any sound

if i do that:
3) arm the track
3a) set Solo and the unsolo, sound comes out
4a) i can record normally

I'm doing wrong?

Let me know

Fabrizio
iPad Air 1 iOS 10.1 WiFi+3G 128 Giga, Scarlett Focusrite 18i8
http://mustek.bandcamp.com
https://itunes.apple.com/it/album/nottu ... d976220261

acaonweb
Expert
Posts: 196
Joined: Tue Sep 04, 2012 3:22 am

Re: strange behavior arming to record track

Post by acaonweb » Mon Nov 22, 2021 3:30 am

i'm the only one ? :):)
iPad Air 1 iOS 10.1 WiFi+3G 128 Giga, Scarlett Focusrite 18i8
http://mustek.bandcamp.com
https://itunes.apple.com/it/album/nottu ... d976220261

Corey W
Expert
Posts: 544
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Re: strange behavior arming to record track

Post by Corey W » Mon Nov 22, 2021 2:27 pm

What interface are you using?

Espiegel123
Expert
Posts: 571
Joined: Tue Nov 20, 2018 2:56 pm

Re: strange behavior arming to record track

Post by Espiegel123 » Wed Nov 24, 2021 10:04 am

acaonweb wrote:
Mon Nov 22, 2021 3:30 am
i'm the only one ? :):)
Perhaps you could post a video demonstration?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests