Bug loop recording

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Pejman
Member
Posts: 16
Joined: Sat Sep 24, 2016 12:49 pm

Bug loop recording

Post by Pejman » Mon Jan 08, 2018 2:27 pm

Hi

Recording in loop mode doesn’t work.

1, I adjust left and right locators for 2 bars for example
2, select loop
3, press record button
4, press play button
5, play notes
When the play head arrives to right locator , doesn’t back to left locator and continues on track.

Auria pro 2.16
Ios 11,2,1
Ipad air 2.

Pejman.

Rim
Site Admin
Posts: 8088
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Bug loop recording

Post by Rim » Mon Jan 08, 2018 3:41 pm

Auria doesn't have a loop record mode. The loop function only works in playback mode.

Rim

Housemachine
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Apr 26, 2018 5:11 pm

Re: Bug loop recording

Post by Housemachine » Sat May 05, 2018 7:26 am

Is this coming soon in an update ?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests