Can I turn off MIDI through, in Auria?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Sound Wavy Davy
Member
Posts: 6
Joined: Sun Apr 23, 2017 6:44 am

Can I turn off MIDI through, in Auria?

Post by Sound Wavy Davy » Mon Apr 24, 2017 3:25 pm

Can I turn off midi through, in Auria?
So the incoming midi is recorded, but is not passed through to the MIDI output.
Only the pre recorded MIDI data is sent to the MIDI output.
Similar to the "record monitor" feature (for audio) in the record/settings menu.

Thanks for any help with this.

Sound Wavy Davy
New Member

Posts: 2
Joined: Sun Apr 23, 2017 4:44 am

User avatar
krzycrs
Expert
Posts: 216
Joined: Sun Sep 13, 2015 6:21 am

Re: Can I turn off MIDI through, in Auria?

Post by krzycrs » Thu May 04, 2017 5:56 am

Hi, you can select a different output and input on a specific channel per midi track, midi-thru in the exact sense isn't an 'option'; it seems you'd need to create an additional track where you move over your recorded notes, and play/record on the first track with output set to none ... however there's the option of 'midi record overdub mode' in the track view's edit/menu, whereby you can record over a predefined loop, if it helps ...
greetings

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests