Screen redraw problems?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
rickwaugh
Expert
Posts: 668
Joined: Sun Aug 31, 2014 2:25 pm

Screen redraw problems?

Post by rickwaugh » Wed Dec 20, 2017 10:15 am

Was working on a fairly simple piece, two tracks of audio, to two busses, to four more tracks. Was doing a bit of audio stretching, went back to the mixer screen, and a good chunk of the widgets were missing, knobs in particular. Had to kill and restart. No audio problems, but just wondering if this had been seen. This was on 2.15.

Rim
Site Admin
Posts: 7994
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Screen redraw problems?

Post by Rim » Wed Dec 20, 2017 12:39 pm

I haven't seen this before. Sounds like your iPad might have run out of RAM and couldn't redraw the GUI. If this happens again, rebooting should fix it, or if the project is corrupted, you'd need to create a new project and copy the data from the old one.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests