Octane percussion loops not working

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
jrech
Expert
Posts: 45
Joined: Mon Nov 19, 2012 9:03 am

Octane percussion loops not working

Post by jrech » Thu Sep 28, 2017 10:12 am

I am trying to import some loops from octane percussion and it comes in as distorted and I am not able to make out the sounds. I have also gotten the morevox multi packs 1 and 2 and they are importing on a regular basis. I have not had any trouble with the morevox files. I have tried to reinstall my paid for apps and it did not work. Is octane percussion just a bad library? I believe I am importing correctly because the morevox loops wouldn't work either if I was. What is wrong with the octane percussion loops?
Jody Rech - iPad Pro, auria pro (Most of the plugins for it)

Corey W
Expert
Posts: 259
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Re: Octane percussion loops not working

Post by Corey W » Thu Sep 28, 2017 1:43 pm

Can you please send on of the loops in question to: Support[at]Drumagog[dot]com
If it is a file larger then 5MB please upload to dropbox and paste a d/l link in the email.

I will look into it for you

jrech
Expert
Posts: 45
Joined: Mon Nov 19, 2012 9:03 am

Re: Octane percussion loops not working

Post by jrech » Fri Sep 29, 2017 3:18 am

Thank you Corey. I sent you an email. I really appreciate your help.
Jody Rech - iPad Pro, auria pro (Most of the plugins for it)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests