Problem with update [2.09] & JamUp [Fixed]..

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Problem with update [2.09] & JamUp [Fixed]..

Post by King » Fri Feb 10, 2017 5:43 am

Having issues loading.. these projects were fine before. Been up all night trying to get a snapshot to work. Been using iFunbox.
I was able to do this with Auria last year or the year before, not happening with Pro.

Very important projects!

Rim they are very large projects, possibly a Gig.. 30 tracks. Have other project with same amount of content which have loaded no problem.

I haven't added anything new to them they don't even use any AU's.

Hopefully you have seen the crash reports to help.

I didn't update to 2.08, stayed on 2.07 for the last few months, don't wanna take any risks, until today, and only because of Pro-R. Hmm..

King
Last edited by King on Wed Mar 01, 2017 11:25 am, edited 7 times in total.
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09]

Post by King » Fri Feb 10, 2017 5:51 am

Also been trying to load from the safety files in the backups folder.

King
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09]

Post by Rim » Fri Feb 10, 2017 6:54 am

Thanks King, I was able to locate your crash reports. This is an issue within Jam Up. I assume your projects had this plugin inside them? I'm contacted Positive Grid about this and am waiting for their response.

Rim

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09]

Post by King » Fri Feb 10, 2017 8:57 am

Excellent!

Once (out the corner of my eye) I did glimpse the red bar at the top of the screen, as it crashed, it was so quick I thought it said Galileo, so I opened that standalone to see, but no.

So yes I guess those projects have Jam up in them. So many tracks can't remember, but it sounds right (they may even just be disabled).

Phew, that's made the day even better :-)

Cheers Rim for getting in touch with them.

It's times like these I miss not being able to drill down to root files and folders. (Apple-iOS)..
There 'may' have been a way to fix it DIY ;)

Anyway, just showing my joy for the response, cheers again!

King

P.S. Pro-R has put Auria on another level again dude, and dudesses :-)
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09] = (Jam U

Post by King » Fri Feb 17, 2017 8:43 am

Hi Rim,

Today I have sent an email to positive grid. I had to go through their website Support page:

https://help.positivegrid.com/hc/en-us/requests/new

If there is a better or more direct way please let me know.

It has now been 7 days.

If all else fails, is there a way you (Rim) can disable or bypass or 'something' the plugin until it is sorted?

--------------------
Copy of my mail:

"Hi Support,

This is the only address I found, hope it get to the correct department.

Can you tell me/the current state of the fix for Auria pro users. Currently the IAP version of Jam Up is crashing my projects (Auria will not load).
I am aware that WML's have been in touch with you regarding this. Can you update me on how soon we will get a fix, or what other steps can be taken. I have already missed a deadline for a particular project.
I know updates can mess things up at times and that at times no party is at fault, but not hearing any information is not great either.

Look forward to your reply.

Regards,

King"

--------------------

Cheers,

King
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09] = (Jam U

Post by King » Sat Feb 18, 2017 9:23 am

Received a reply from Mike at 'Positive Grid'.
He's going to look into it etc..
I replied back to him etc.

---------------

Anyway

I'll let you guys know anything you need to know.

King
Last edited by King on Sat Feb 18, 2017 1:08 pm, edited 1 time in total.
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Problems Loading a Couple Projects since [2.09] = (Jam U

Post by King » Sat Feb 18, 2017 12:47 pm

Rim,

Can you please look into this. It's starting to get to me.

This is the latest mail from PG:

"
Hi King,

Thank you for your reply and the details of the issue,

Just to clarify,
Every tickets about iOS will be assigned to me,
and it's the first time I'm aware of this issue,
I can't find any info form Rim of Wave Machine Labs either.

I will report this issue to our R&D department to verify,
But it may take some time for this,
Before we can find the root cause of this issue, could you also try :
1. Update to the latest iOS
2. Download JampUp (free) form App Store to see if this works as an insert in Auria Pro.

Sorry for the inconvenience,
Please let me know,
Thank you !"

--------------------

???

Guys,

1. I am not updating my iOS for this.
2. Downloading from App Store etc has no relevance to this.

King
Last edited by King on Sat Feb 18, 2017 1:09 pm, edited 1 time in total.
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 12:56 pm

Please tell me there is a way I can just delete JamUp from my system and move on.
It is becoming increasingly frustrating to have to send these emails. I just need to be able to get back to work on these projects.

Cheers,

King
Last edited by King on Sat Feb 18, 2017 1:12 pm, edited 1 time in total.
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 1:03 pm

Any input, from anyone, would be welcome at this point.

King

"I can't find any info form Rim of Wave Machine Labs either." ???
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 1:06 pm

King Said: "I didn't update to 2.08, stayed on 2.07 for the last few months, don't wanna take any risks, until today, and only because of Pro-R. Hmm"

King
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

User avatar
Anthony Alves
Expert
Posts: 1204
Joined: Sat Mar 10, 2012 9:52 am

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by Anthony Alves » Sat Feb 18, 2017 1:33 pm

To Positive Grid. Tested Jam up IAP plugin and it will crash everytime you try. I can load JamUp Pro as an IAA plugin with no probkem even though 2 JamupPro names appear on the list and this is typical of Positive Grid apps inside of Auria. Don't know why this hapoens but I had the same issue with Final Touch durring my Beta testing for PG. However chosing either one works. So the problem is with Auria's Jamup plugin. I am on the latest iOS 10.2.1 and Auria 2.9. Hope this helps. There are no other IAP plugins that are currently having problems other than JamUp and Retune but Retune is a lost cause. But Jamup is widely used and PG should take this on asap. Cheers

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 2:06 pm

Interesting..

Its funny how Mike has said this is the first he is hearing of this..

Cheers for the input Anthony.
I can only do so much, and Ive reached the limit with this.
All I did was update, now I cant work.

HELP!


King
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 2:11 pm

"...Retune is a lost cause."

Not entirely.

http://auriaapp.com/forum/viewtopic.php ... 7&start=30

King
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by Rim » Sat Feb 18, 2017 2:34 pm

There's nothing I can really do. I emailed them about it, and their engineer has been working on the issue now for a few days. They're definitely "on the case".

Rim

King
Expert
Posts: 466
Joined: Wed Dec 25, 2013 1:06 pm

Re: Big Problem with latest update [2.09] & JamUp IAP.

Post by King » Sat Feb 18, 2017 3:33 pm

yep!

I've already asked him to get in touch with you directly Rim.

I'm usually quite laid back and patient This is the first time I've thought about not using Auria anymore. Its that bad! I cant work on my projects. no more updating for me, something always breaks, apart from 2.07.

Nothing I can do I guess.

Ps'd off..
_____________________________1 Luv_____________________________

_____________________________King____________________________

_____________________Audiobus Forum KING777_____________________

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 3 guests