Official iOS 14 bug thread

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Corey W
Expert
Posts: 522
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Official iOS 14 bug thread

Post by Corey W » Mon Sep 28, 2020 10:29 am

Hi everyone,
Please use this thread to post all bugs you are finding with Auria Pro in iOS 14.

-Make sure to list your iPad model and any peripherals/interfaces connected (wired and bluetooth).

-If you are experiencing bugs in a 44.1k project, re-test at 48k.

-If you are running in 64bit mixer mode, switch to 32bit and re-test.

anniesocial
Member
Posts: 8
Joined: Sun Mar 17, 2019 11:31 am

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by anniesocial » Mon Sep 28, 2020 10:32 am

In response to your question on my other thread: I’m on a first generation iPad Pro. I noticed that the issues only happen in the pro version - I reinstalled Auria but didn’t upgrade and the mute/solo/faders work. Also, I guess Auria has difficulty recognizing my Apogee one. I often get no output (both Auria and Pro). If I use Audiobus and plug/unplug the interface a few times then I get output.

anniesocial
Member
Posts: 8
Joined: Sun Mar 17, 2019 11:31 am

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by anniesocial » Mon Sep 28, 2020 10:32 am

I will try your suggestions and see if it makes any difference!

ToadMeister
Member
Posts: 10
Joined: Sat Oct 08, 2016 12:21 am

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by ToadMeister » Mon Sep 28, 2020 11:21 am

After updating to IOS 14 my Auria Pro app became very unstable. Excessive crashing etc. I decided to reinstall Auria. After installing Auria I went to the App Store and tried to reinstall all of my purchased apps. My attempt was unsuccessful. Here is the sequence ... When I try to download my apps I get a message immediately that says they have been reinstalled. Normally, each app downloads etc. and it takes a while. I tried again, I get the same message and the app crashes. There was none of the usual download process. Please advise.

I am using an a 2018 iPad Pro 2018, 256 GB. Using Focusrite Scarlett 2i2 USB interface.

Thank you. William

ToadMeister
Member
Posts: 10
Joined: Sat Oct 08, 2016 12:21 am

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by ToadMeister » Mon Sep 28, 2020 11:24 am

Bug report #2 .... No Save Button for New Project Dialogue Box and Track label under Mute Solo buttons . It seems to happen anywhere you need to add text. This has happened in the past. The ghost has returned. Thank you in advance.William

Rbk1979
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Sep 24, 2020 3:03 pm

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by Rbk1979 » Wed Sep 30, 2020 4:08 am

After updating to ios 14, the program hangs all the time when adding plugins during shipments, it is actually impossible to use. iPad Pro 12.9 2018

Jmd0820
Member
Posts: 14
Joined: Mon May 12, 2014 4:46 pm

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by Jmd0820 » Wed Sep 30, 2020 7:21 pm

I am using iPad Air 3
Bias fx 2 loads and runs fine during recording and play back. But once I freeze the track it becomes garbled. I also try doing a mixdown and bias fx2 is still garbled.
I have tried sample take and it freezes and mix’s down just fine. Not sure if it’s bias or auria.

McM
Member
Posts: 7
Joined: Mon Oct 05, 2020 10:06 am

Re: Official iOS 14 bug thread

Post by McM » Mon Oct 05, 2020 4:06 pm

Notice a few issues.
1. When selecting a preset in an AU instrument on a MIDI track, the preset is not retained after closing and reopening the app
2. When switching the instrument in Lyra, say from Stereo Piano to Salamander Piano, using the mixer view, the displayed named is not changed. Close and open the app fixes the displayed name.
3. After making a user preset and selecting it in the Fabfilter Twin2, the name in the mixer view shows the last selected Twin2 preset.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests