Pure Synth forgetting Selected Presets

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Musikman4Christ
Member
Posts: 12
Joined: Tue Jan 13, 2015 6:02 pm

Pure Synth forgetting Selected Presets

Post by Musikman4Christ » Thu Jul 16, 2020 10:34 am

Hey everyone!
Got latest AP pro latest IOS,

I have two Pure Synth AU tracks, but when i exit AP and restart, Pure Synth reverts to the default patch. Is this a known issue?

Thanks!

User avatar
Rodolfo
Expert
Posts: 356
Joined: Sun Dec 03, 2017 5:32 pm
Location: Buenos Aires

Re: Pure Synth forgetting Selected Presets

Post by Rodolfo » Fri Jul 17, 2020 11:51 am

I’ve experienced the same issue with Pure Synth.
Rodolfo

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests