Unusable Buses?? (Fixed-kinda)

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
MikeSparrow
Expert
Posts: 37
Joined: Sat Oct 13, 2018 8:24 am

Unusable Buses?? (Fixed-kinda)

Post by MikeSparrow » Tue Apr 21, 2020 9:37 am

For a while now I managed to avoid using buses simply because they were unusable and caused Auria Pro to behave strangely with all sort of anomalies.
I believe this is something that seriously should be fixed...
Please have a look at the Dropbox recording that shows one of the issues.

https://www.dropbox.com/s/rdnajia2b4wd3 ... 3.mov?dl=0

EDIT
this only happens with 44.1 sample rate sessions, apparently It’s a problem with Apple audio core on iPad Pro

Rim
Site Admin
Posts: 8388
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Unusable Buses?? (Fixed-kinda)

Post by Rim » Fri Apr 24, 2020 6:39 am

Sounds like something Core Audio related. Hopefully Apple will address this in a future update.

Rim

MikeSparrow
Expert
Posts: 37
Joined: Sat Oct 13, 2018 8:24 am

Re: Unusable Buses?? (Fixed-kinda)

Post by MikeSparrow » Thu May 07, 2020 10:24 am

Rim wrote:
Fri Apr 24, 2020 6:39 am
Sounds like something Core Audio related. Hopefully Apple will address this in a future update.

Rim
Hey Rim,

Still the same issue with the latest iPad Pro (2020), even with highest sample rate the crackle is still there.

Is there anything on your side that could be done to fix the issue? 🤔

Cheers!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests