2.07 global keyboard, can't change midi channel

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Richtowns
Expert
Posts: 28
Joined: Thu Sep 10, 2015 6:02 pm

2.07 global keyboard, can't change midi channel

Post by Richtowns » Mon Oct 31, 2016 10:15 am

Ive just updated to 2.07 on my mini2 and I find that I cant change the midi channel of the global keyboard. Does it work for anyone else? If this is just me Ill try deleting and reinstalling.

Ive tried opening a new project and adding both iaa and au instruments. Opening the keyboard with either or even without an instrument loaded results in the same, I can find no way to activate the 'channel' drop down menu on the global keyboard. It just displays channel 1 like it isnt a menu just information!

Thanks in advance,


Richtowns
Expert
Posts: 28
Joined: Thu Sep 10, 2015 6:02 pm

Re: 2.07 global keyboard, can't change midi channel

Post by Richtowns » Mon Oct 31, 2016 1:00 pm

Thanks
Yes, we should have caught it in beta but the last one was quite quick :?

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: 2.07 global keyboard, can't change midi channel

Post by Rim » Mon Oct 31, 2016 1:45 pm

Actually, it turns out this one was my fault... I added a simple fix at the last minute before submitting to Apple to fix a small graphics issue, and didn't want to go through another entire beta cycle. I should learn that one by now ;) This will be fixed in 2.08, which I'll get into beta this week.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest