Project created in Auria won't open

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
anunseenruler
Member
Posts: 5
Joined: Wed Mar 09, 2016 5:32 pm

Project created in Auria won't open

Post by anunseenruler » Wed Mar 30, 2016 7:17 pm

image.png
I went to open a project in Auria created on the same iPad using the same app and got the message that it was created in Auria Pro and I have to upgrade.

Auria 2.03
iOS 9.2.1
iPad Air

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Project created in Auria won't open

Post by Rim » Thu Mar 31, 2016 9:39 am

That's pretty odd. Did you happen to use the templates that were included to start this project originally, or was it created from scratch? Did this particular project ever open properly? At what point did it stop working?

Rim

anunseenruler
Member
Posts: 5
Joined: Wed Mar 09, 2016 5:32 pm

Re: Project created in Auria won't open

Post by anunseenruler » Thu Mar 31, 2016 10:35 am

I'm pretty sure I used one of the templates that came with.

Interestingly, if I try to start a new project with the 24 track template I get the same message.

anunseenruler
Member
Posts: 5
Joined: Wed Mar 09, 2016 5:32 pm

Re: Project created in Auria won't open

Post by anunseenruler » Thu Mar 31, 2016 10:36 am

I have been working on this file for weeks and this happened just yesterday.

Washboy
Expert
Posts: 926
Joined: Fri Aug 17, 2012 5:55 am
Location: London, UK

Re: Project created in Auria won't open

Post by Washboy » Thu Mar 31, 2016 12:10 pm

@anunseenruler : Can you confirm that 'Menu -> Settings -> General (Tab)' shows "Auria Pro Version: 2.03" at bottom-right of screen (i.e. Auria Pro, not plain Auria)?

I ask because I had a situation the other day where my Auria Pro weirdly 'lost' all its transferred IAPs. Perhaps your Auria has lost its Pro IAP and you need to restore purchases. Just a thought :)

anunseenruler
Member
Posts: 5
Joined: Wed Mar 09, 2016 5:32 pm

Re: Project created in Auria won't open

Post by anunseenruler » Fri Apr 01, 2016 3:49 pm

I haven't purchased Auria Pro. I use vanilla Auria

Washboy
Expert
Posts: 926
Joined: Fri Aug 17, 2012 5:55 am
Location: London, UK

Re: Project created in Auria won't open

Post by Washboy » Fri Apr 01, 2016 4:22 pm

anunseenruler wrote:I haven't purchased Auria Pro. I use vanilla Auria
That would explain the confusion! :wink: :lol:

If that particular project always gives that error then I suspect it's corrupted somehow. I assume that @Rim will be interested to see it.

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Project created in Auria won't open

Post by Rim » Fri Apr 01, 2016 8:25 pm

The standard Auria version came with some project templates that were made for Auria Pro (my mistake). This has been fixed in v2.04 (submitted to Apple today). It's possible that if you tried to start a project using one of these Auria Pro templates, you'd get issues like you're seeing.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests