Loop plus autopunch crash

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Mythmongrel
Expert
Posts: 21
Joined: Tue Jan 28, 2014 1:26 am
Location: USA
Contact:

Loop plus autopunch crash

Post by Mythmongrel » Fri Dec 11, 2015 8:52 pm

I was just in a session recording harmonica. My standard method is to set locators so to loop so I can practice before I record. Been doing this yesterday and today no prob, til suddenly I set up a new location and as soon as it gets to the first locator it crashes. I'm recording on one mono track no effects with the track record enabled but not recording. I was in airplane mode so not sure if the crash reports went out. Turned off loop and prob went away.
This on Auia Pro upgraded from Auria, iPad Air 1, iOS 9.1 using apogee jam

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Loop plus autopunch crash

Post by Rim » Fri Dec 11, 2015 9:04 pm

Can you enable wifi, so the report can get sent? It stores all the reports until you have wifi, and start Auria again. I'll have a look at what's going on. Also, did you have auto punch mode on?

Edit: sorry, I see that you mentioned auto punch in the title ;)

Thanks,
Rim

Mythmongrel
Expert
Posts: 21
Joined: Tue Jan 28, 2014 1:26 am
Location: USA
Contact:

Re: Loop plus autopunch crash

Post by Mythmongrel » Sun Dec 13, 2015 12:11 am

It seems to happen now even without looping. If have selectors set for autopunch and a track record enabled and try to roll thru without recording Auria crashes as soon as it hits the first selector. Makes for slow going.

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Loop plus autopunch crash

Post by Rim » Sun Dec 13, 2015 7:40 am

Thanks. I've found this bug and fixed it in the mean time. It'll appear in 2.02

Rim

Mythmongrel
Expert
Posts: 21
Joined: Tue Jan 28, 2014 1:26 am
Location: USA
Contact:

Re: Loop plus autopunch crash

Post by Mythmongrel » Mon Dec 14, 2015 10:48 pm

Rim wrote:Thanks. I've found this bug and fixed it in the mean time. It'll appear in 2.02

Rim
Thanks Rim, you rock! As usual.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest