Aurias convo unit, repeatable crash

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
ChrisG
Expert
Posts: 428
Joined: Sun Aug 05, 2012 3:27 pm

Aurias convo unit, repeatable crash

Post by ChrisG » Sun Aug 31, 2014 5:12 pm

(Edited)
This is on iPad Air, iOS 7.1.2.

Would be great if someone else could try this, to rule out it's not just my iPad that's messed up.
-----
1. Open Auria

2. Start a new project and add a stereo track

3. Open the channel strip on this track and open Aurias convo unit on an insert slot

[Skip this step] 4. The first dial in the convo unit is "Size", drag this all the way back to 0% .

5. The second dial is "Offset", drag this all the way up to 100% .

6. Insta-crash
-----
Not the end of the world exactly, but I know how much you love bugs Rim, so thought I should report it! :D
Last edited by ChrisG on Sun Aug 31, 2014 5:20 pm, edited 1 time in total.

ChrisG
Expert
Posts: 428
Joined: Sun Aug 05, 2012 3:27 pm

Re: Aurias convo unit, repeatable crash

Post by ChrisG » Sun Aug 31, 2014 5:19 pm

Actually, remove the part with the "Size" thing. It happens when upping the "Offset" (irregardless of the size setting). It only crashes at 100%, so it's all good up to 99% :wink:

User avatar
thinds
Expert
Posts: 59
Joined: Fri Jul 04, 2014 6:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: Aurias convo unit, repeatable crash

Post by thinds » Sun Aug 31, 2014 9:10 pm

Yep, I can duplicate that every time @ChrisG

Shay
Expert
Posts: 239
Joined: Fri Jan 18, 2013 1:24 pm
Contact:

Re: Aurias convo unit, repeatable crash

Post by Shay » Sun Aug 31, 2014 11:36 pm


Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Aurias convo unit, repeatable crash

Post by Rim » Mon Sep 01, 2014 10:35 am

Excellent! Thanks for the report. I can duplicate this here as well, and it's an easy fix.

Thanks,
Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest