1.07 Update Stereo recording problem

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

User avatar
mtingle
Expert
Posts: 1006
Joined: Sun Aug 05, 2012 3:47 am
Location: Cornwall, UK

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by mtingle » Sun Apr 07, 2013 6:03 am

Great, Auria is improving all the time :)

Jus
Expert
Posts: 424
Joined: Sat Aug 04, 2012 9:34 am

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by Jus » Sun Apr 07, 2013 7:51 am

That's Great News Rim & Co 8) Magic 8)

Dave Magoo
Expert
Posts: 187
Joined: Fri Jan 04, 2013 7:47 am

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by Dave Magoo » Sun Apr 07, 2013 7:58 am

Rim,

This is just ridiculous customer service.

I can't believe how bleeding edge this stuff is.

Absolutely world class IMHO.

Just had to get that off my chest.... :D

tubewizard
New Member
Posts: 3
Joined: Fri Mar 22, 2013 3:32 am
Location: Germany

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by tubewizard » Sun Apr 07, 2013 9:34 am

Hi, I have a solution for this recording problem, try it with Audiobus, with a Mic as input, Auria will record in stereo without problem!

Best, Rolf

Washboy
Expert
Posts: 926
Joined: Fri Aug 17, 2012 5:55 am
Location: London, UK

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by Washboy » Sun Apr 07, 2013 10:20 am

mtingle wrote:Or how about double tapping the track name expands the track height to the size ready for editing.
Shay wrote:Or a toggle button full page vs regular
I think the track name may be a bit small to double-tap accurately, avoiding the mute, solo and fx buttons below. Is there any reason why double-tapping on a track's region couldn't be used as the trigger? I'd also be happy with Shay's suggestion - there's room beside the 'Multi Select Tool' button (if it were made a tad smaller) for the toggle button Shay suggests.

Perhaps both methods could be implemented, i.e. double-tapping a track region toggles that track between equal/common height and a user-defined zoom height. Tapping the "Track Edit" button toggles a single selected track between equal/common height and full-screen height (if multiple track's have been selected, the button is invisible).

Rim
Site Admin
Posts: 8005
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: 1.07 Update Stereo recording problem

Post by Rim » Sun Apr 07, 2013 10:28 am

Double tapping on a region won't work because it's already used to start highlighting.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest