Glitch audio at the end of automatic punches

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
supanorton
Expert
Posts: 419
Joined: Tue Jul 17, 2012 1:38 pm
Contact:

Glitch audio at the end of automatic punches

Post by supanorton » Mon Mar 18, 2013 10:55 am

I was fixing some backing vocals the other night using automatic punch and could hear a split second of my recorded audio at the very end of the recorded regions. It's the same as the glitch that was part of using the Apogee Jam in an early version of Auria. It was easy enough for me to slice and delete them, but that could be an issue in a tighter punch situation.

I'm using the latest version of Auria, a Focusrite 2i2, all background apps closed, plenty of CPU and memory, no AudioBus, on an iPad 2. I never noticed it before and it may have been due to a long session. I haven't tracked anything with the 2i2 since, but I thought I'd report in anyway.

Thanks.

Shay
Expert
Posts: 239
Joined: Fri Jan 18, 2013 1:24 pm
Contact:

Re: Glitch audio at the end of automatic punches

Post by Shay » Mon Mar 18, 2013 11:27 am

I also had this issue several times and I use IRig Mic.
It is not consistent. It only happens from time to time.

Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Glitch audio at the end of automatic punches

Post by Rim » Mon Mar 18, 2013 2:51 pm

There's a related bugfix in the next update, 1.07. You may want to see if that fixes it for you.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest