Region selection and move

For bug reports only - non-bug related questions will be moved to appropriate forum.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Shay
Expert
Posts: 239
Joined: Fri Jan 18, 2013 1:24 pm
Contact:

Region selection and move

Post by Shay » Thu Feb 07, 2013 4:54 pm

Hi Rim,

I found something which looks like a logical bug.
When locking part of the regions, "selecting all" and moving the regions, locked regions move as well.
I noticed that I cannot move by pressing a locked region, but I can move them by pressing a none locked one.

I would also like to suggest a "select by locators" feature since positioning a selection on long tracks is easier with the locators.

Thanks,
Shay

Rim
Site Admin
Posts: 7945
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Region selection and move

Post by Rim » Thu Feb 07, 2013 6:28 pm

Thanks for discovering this, I've added it to my list.

Rim

fusionarts
Expert
Posts: 170
Joined: Tue Jul 31, 2012 8:44 pm

Re: Region selection and move

Post by fusionarts » Fri Feb 08, 2013 9:52 am

Shay wrote:Hi Rim,

I found something which looks like a logical bug.
When locking part of the regions, "selecting all" and moving the regions, locked regions move as well.
I noticed that I cannot move by pressing a locked region, but I can move them by pressing a none locked one.

I would also like to suggest a "select by locators" feature since positioning a selection on long tracks is easier with the locators.

Thanks,
Shay
I 2nd the "select by locator" function request, as it would be very helpful to my workflow as well.
"In cordibus nostris Iesus in aeternum vivat"
“L i v e J e s u s i n o u r h e a r t s, f o r e v e r”
-----------------------------------------------------------
iPad Pro - 128GB - iOS 9.3 - Auria Pro

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest