Default file location?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
User avatar
LeeSteel
Member
Posts: 8
Joined: Mon Feb 26, 2007 9:19 am
Location: Hartford, Connecticut
Contact:

Default file location?

Post by LeeSteel » Wed Aug 15, 2012 5:56 am

Is it possible to record to a Time Capsule drive connected via wifi? If not, what project file sizes are people experiencing?
Sorry if this has been covered, I couldn't find anything.
Cubase 7.5, Dual Quad MAC PRO, 8GB Ram, OS 10.5, Mackie DL1608, Drumagog 5, Reason 6, Behringer FCA1616, M-Audio Keystation PRO 88, Behringer ADA8200, UAD2

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Default file location?

Post by Rim » Wed Aug 15, 2012 6:36 am

Time capsules and other wifi hard drive solutions don't work for iPad file transfers, unfortunately.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Google [Bot] and 4 guests