Can't select regions in track 1 or 2, and they aren't locked

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
distraub
Expert
Posts: 81
Joined: Wed Jul 18, 2012 4:42 am

Can't select regions in track 1 or 2, and they aren't locked

Post by distraub » Fri Jul 20, 2012 2:44 pm

I am having a strange issue with my first project.
I can no longer seem to select the regions in track 1 or track 2.

I can place automation in both, I can separate a region, but I cannot get it to highlight, or get the arrows to come up to trim it.

The other tracks work fine, and I have tried hitting unlock region, but it doesn't work.

Please help!



-distraub

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Can't select regions in track 1 or 2, and they aren't lo

Post by Rim » Fri Jul 20, 2012 3:11 pm

Do you have that track's view selector set to "Audio" or are you viewing automation? When you're viewing automation, you can't move regions, or operate the trim/fade handles.

Rim

distraub
Expert
Posts: 81
Joined: Wed Jul 18, 2012 4:42 am

Re: Can't select regions in track 1 or 2, and they aren't lo

Post by distraub » Fri Jul 20, 2012 4:48 pm

Hi Rim,

Thank you!

Yes that was it, I didn't realize that was the case, but really good to know!
once I set it to audio, everything works like it should.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests