Fabfilter One and Twin 2 full screen?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Trancespotter
Member
Posts: 19
Joined: Thu May 03, 2018 7:45 pm
Location: Houston

Fabfilter One and Twin 2 full screen?

Post by Trancespotter » Tue Mar 26, 2019 6:47 am

Are there any plans to make Twin 2 and One be expandable to full screen? I noticed that the FF effect plugins like Pro-Q2 and Pro-C2 can be expanded to full screen but the synths cannot. It’d be really helpful, especially for the Twin 2, to see EVERYTHING at once and not have to expand things out like the filter portion.

I love the synth at window size but full screen would be even better!

Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Fabfilter One and Twin 2 full screen?

Post by Rim » Tue Mar 26, 2019 7:07 am

That's up to FabFilter, as I have no control over what they add to their plugins. Might be something to ask them on their own forum.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests