Midi overdub help

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Shengren
New Member
Posts: 4
Joined: Thu Nov 30, 2017 12:26 pm

Midi overdub help

Post by Shengren » Thu Nov 30, 2017 4:19 pm

I am trying to overdub midi but every time try to add to the previous recording, the new recording erases it. I did go to the edit menu and checked MIDI Record Overdub Mode. Am I missing a step?

IPad Pro 12.9 (newest)
iOS 11.2
Aria Pro v. 2.14

Rim
Site Admin
Posts: 8029
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Midi overdub help

Post by Rim » Thu Nov 30, 2017 4:43 pm

This is a bug in 2.14 that's been fixed in 2.15. It should be out very soon (hopefully sometime next week). Sorry for the trouble.

Rim

Shengren
New Member
Posts: 4
Joined: Thu Nov 30, 2017 12:26 pm

Re: Midi overdub help

Post by Shengren » Thu Nov 30, 2017 4:59 pm

Rim, thanks for the fast reply and all of your hard work!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 6 guests