Condensing Midi?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
sukEEt
Expert
Posts: 31
Joined: Sat Dec 05, 2015 8:01 am

Condensing Midi?

Post by sukEEt » Fri Oct 27, 2017 2:54 am

Is there a way to condense a midi object the same way you can condense an audio object? Whenever I join two midi objects that would overlap but are trimmed to screwy. Thanks for any help.

Rim
Site Admin
Posts: 7847
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Condensing Midi?

Post by Rim » Fri Oct 27, 2017 6:20 am

Condense is an audio only function. There's no concept like condense in MIDI because MIDI files don't use much hard drive space. There's currently a problem with MIDI join that's been fixed in the upcoming release, 2.14. That will probably help with your issues.

Rim

sukEEt
Expert
Posts: 31
Joined: Sat Dec 05, 2015 8:01 am

Re: Condensing Midi?

Post by sukEEt » Sat Oct 28, 2017 1:13 pm

Thank you for your quick responses as always. Great work on the app!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 5 guests