Backing Traks default to last measure when loading

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
MixerFixer
Member
Posts: 7
Joined: Mon Sep 12, 2016 1:50 pm

Backing Traks default to last measure when loading

Post by MixerFixer » Sun Apr 16, 2017 4:34 pm

Strange, I think, behavior with backing tracks.
My tracks are derived from Logic, saved as audio files, then transfered to Auria, via a tricky maneuver involving Imazing (substitute for Itunes). Works well, been at it for about a year, all "tunes" function well.

But, when I load a project (Auria LE) , it always defaults to the last measure, ie, I have to hit the back button a few times to get it back to measure #1 before hitting play. Not sure why this happens.
Back at the Logic save time, all tunes are saved (exported to audio files) from the beginning, measure 1, so that's coded in , I imagine.

Some of the tunes load with high measure #'s , ie 1250, or something, but nothing is over 120 measures long.
It always comes back to #1 with a few punches to back button, but why is this necessary?
Some setting somewhere? I cannot find it.
Thx for any help

Bud

MixerFixer
Member
Posts: 7
Joined: Mon Sep 12, 2016 1:50 pm

Re: Backing Traks default to last measure when loading

Post by MixerFixer » Sun Apr 16, 2017 8:41 pm

Answering my own post.

Figured it out.
At end of playing a backing track, I was just stopping, then loading next trak,
But the played trak has to be reset to 0, then it will be ready for next time.
Simple....now that I know.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests