Auria Lite

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Labeldd
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Feb 06, 2017 2:25 pm

Auria Lite

Post by Labeldd » Mon Feb 06, 2017 2:47 pm

Hello,
I recently purchased Auria lite for my ipad, and I think it looks awesome! The only thing I am missing is to assign external effects (amplitube/Bias) to my tracks. I know how I am supposed to do it, but they will not appear underneath my fX. I've seen on youtube that that they should appear in blue underneath the other fX. Is there anything I can do to fix this? Will it only work on the full version?

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria Lite

Post by Rim » Mon Feb 06, 2017 6:31 pm

Auria LE supports AU and IAA plugins, but you need to have at least iOS 7 installed. Maybe you're running an earlier version of iOS?

Rim

Labeldd
New Member
Posts: 2
Joined: Mon Feb 06, 2017 2:25 pm

Re: Auria Lite

Post by Labeldd » Tue Feb 07, 2017 5:57 am

Hello,
I have the latest IOS installed. There is no setting I have to change to make Auria search my Ipad for compatible apps?

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria Lite

Post by Rim » Wed Feb 08, 2017 8:31 am

No, if you're talking about AU and IAAs, those should show up automatically in Auria's plugin lists. Are you sure you have IAAs or AUs installed in your ipad?

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests