v2.04 available

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

v2.04 available

Post by Rim » Tue Apr 05, 2016 11:10 am

Hi all,

Apple approved v2.04 today. Here are the major changes:

- Fixed issue with Auria quitting after 50 seconds when playing in the background with Lyra
- Fixed issue with pasting onto the first track
- Fixed issue with bounce in place freezing if record enable is on
- Improved touch response in piano roll editor
- Fixed issue with meters not functioning in certain circumstances
- Fixed Import Audio issue with not being able to access bottom two rows
- Fixed issue with MCU/HUI options box not being accessible int he MIDI settings page when more than 6 MIDI outputs are present
- Fixed crossfade button in editor
- Reverted to original method for note overlap handling in piano roll. Notes that overlap are now shortened instead of being deleted.
- Fixed wrong template versions in non-Pro Auria version
- Fixed various graphics issues on iPad Pro
- Fixed issue with Master Meter window disappearing when in editor screen
- Fixed Triplet and Dotted snapping

Rim

Peanutcram
Expert
Posts: 57
Joined: Tue Oct 22, 2013 5:04 am

Re: v2.04 available

Post by Peanutcram » Tue Apr 05, 2016 1:01 pm

Thanks Rim, good stuff!

Denzkps
Expert
Posts: 114
Joined: Thu Sep 25, 2014 9:09 am

Re: v2.04 available

Post by Denzkps » Tue Apr 05, 2016 1:02 pm

Thx! But side chain ... :(

theconnactic
Expert
Posts: 255
Joined: Mon Aug 25, 2014 10:49 pm

Re: v2.04 available

Post by theconnactic » Tue Apr 05, 2016 1:25 pm

Thanks, Rim! Downloading now.

levispeights
Expert
Posts: 41
Joined: Tue Jan 27, 2015 2:06 pm

Re: v2.04 available

Post by levispeights » Tue Apr 05, 2016 1:27 pm

Fantastic! Any idea when we might see AU integration?

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.04 available

Post by Rim » Tue Apr 05, 2016 1:35 pm

I'm holding off for a little while on AU until things get more stable for the platform. Maybe in the next release or two...

Rim

Dancore
Expert
Posts: 25
Joined: Thu Jan 07, 2016 7:02 am

Re: v2.04 available

Post by Dancore » Tue Apr 05, 2016 1:48 pm

Thanks a lot Rim!

Any idea when the "midi region join" innacuracy and "midi data falling out of time when changing project tempo" issues will be fixed?

Many thanks for your excellent support.

Breaking Bright
New Member
Posts: 1
Joined: Sat Mar 19, 2016 12:38 pm

Re: v2.04 available

Post by Breaking Bright » Tue Apr 05, 2016 1:51 pm

The fix for the bottom two rows while importing audio was so needed! Thanks for solving that.

levispeights
Expert
Posts: 41
Joined: Tue Jan 27, 2015 2:06 pm

Re: v2.04 available

Post by levispeights » Tue Apr 05, 2016 2:51 pm

Dancore wrote:Thanks a lot Rim!

Any idea when the "midi region join" innacuracy and "midi data falling out of time when changing project tempo" issues will be fixed?

Many thanks for your excellent support.
I second this question.

Radside
Expert
Posts: 71
Joined: Sat Oct 31, 2015 1:07 pm

Re: v2.04 available

Post by Radside » Tue Apr 05, 2016 3:30 pm

Thanks for the update!

User avatar
thinds
Expert
Posts: 59
Joined: Fri Jul 04, 2014 6:11 pm
Location: Melbourne
Contact:

Re: v2.04 available

Post by thinds » Tue Apr 05, 2016 3:32 pm

Excellent work guys, cheers!

ntek
Member
Posts: 6
Joined: Mon Oct 14, 2013 2:04 pm

Re: v2.04 available

Post by ntek » Tue Apr 05, 2016 4:57 pm

Thx man!
Hope it will work.
And thx for all the hard work
you are putting in to it.

N

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.04 available

Post by Rim » Tue Apr 05, 2016 5:16 pm

Those are still on my list. Hopefully in the next update, 2.05.

Rim

Keebo
Member
Posts: 7
Joined: Tue Dec 04, 2012 5:10 pm

Re: v2.04 available

Post by Keebo » Tue Apr 05, 2016 5:36 pm

Just updated and Auria Pro reverted back to Auria. Will I be charged again if I re-upgrade in the store as it shows $39.99 instead of GET or whatever?

Rim
Site Admin
Posts: 7856
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.04 available

Post by Rim » Tue Apr 05, 2016 6:07 pm

If you originally had Auria, then upgraded to Pro, you just need to go into the Auria store and press the restore purchases button at the top. If this doesn't work, you can press the Buy button in the Auria store in the "Auria to Auria Pro upgrade". You won't get charged if you do it that way.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Anthony Alves, Bing [Bot] and 11 guests