Auria Pro crashes all the time

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

rickwaugh
Expert
Posts: 663
Joined: Sun Aug 31, 2014 2:25 pm

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by rickwaugh » Mon Dec 07, 2015 10:02 pm

I bet you have. :mrgreen: A little tired is alright.

BigChris
Member
Posts: 5
Joined: Tue Aug 25, 2015 3:32 am

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by BigChris » Tue Dec 08, 2015 1:38 am

You're doing a great job Rim! If you come to London I'll buy you a couple of pints 8)

diamonddays
New Member
Posts: 3
Joined: Sat Dec 05, 2015 5:20 am

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by diamonddays » Wed Dec 09, 2015 10:11 am

I had a fairly major crash last night when creating a mixdown to Audioshare - it froze up and each time I tried reloading the project Auria crashed immediately. What's more the snapshots list was empty if I tried to load from a blank project, but showed saved snapshots when the error was displayed (though they also wouldn't load).

Installed the update this morning and thankfully I've been able to load my project, and export the mixdown so it seems that bug's been squashed.

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by Rim » Wed Dec 09, 2015 10:15 am

It's normal for the snapshot list to be empty on a new project, because snapshots are all project-dependant. Each project has its own snapshots.

RIm

diamonddays
New Member
Posts: 3
Joined: Sat Dec 05, 2015 5:20 am

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by diamonddays » Wed Dec 09, 2015 11:14 am

Rim wrote:It's normal for the snapshot list to be empty on a new project, because snapshots are all project-dependant. Each project has its own snapshots.

RIm
ok thanks for the info. They wouldn't load when the project load error notification popped-up anyway. Hopefully whatever caused the crash has been fixed in the update, I was worried I'd lost two days work.

Rim
Site Admin
Posts: 7845
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria Pro crashes all the time

Post by Rim » Wed Dec 09, 2015 11:24 am

Yes, snapshot functionality was broken in 2.00, and is fixed now in 2.01

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests