Help

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
ddkunde
Member
Posts: 6
Joined: Fri Jul 05, 2013 2:35 am

Help

Post by ddkunde » Sat Jul 05, 2014 5:24 pm

I can't get a signal to record into an Auria track. I have even tried to just record through the ipad mic itself. I haven't recorded in months but didn't think I was this rusty. Any ideas? I think I have checked the obvious but who knows

Thanks

ddkunde
Member
Posts: 6
Joined: Fri Jul 05, 2013 2:35 am

Re: Help

Post by ddkunde » Sat Jul 05, 2014 6:57 pm

Is it a problem with the program? Should I delete it and start over. Guessing I will loose all my work

ddkunde
Member
Posts: 6
Joined: Fri Jul 05, 2013 2:35 am

Re: Help

Post by ddkunde » Sat Jul 05, 2014 7:43 pm

Got it! Mic privacy

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot] and 2 guests