Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auria ?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
pipo79
Expert
Posts: 78
Joined: Fri May 10, 2013 1:08 am

Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auria ?

Post by pipo79 » Tue Dec 17, 2013 10:21 am

Hi folks - did anybody use the 2i4 with auria and can tell me if it is possible to route signals to output 3/4 as well WHILE sending signals to master out ?

Thank you !

Zippydog
Expert
Posts: 48
Joined: Sat Aug 31, 2013 7:52 am

Re: Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auri

Post by Zippydog » Tue Dec 17, 2013 3:08 pm

I can't answer your question, but you might ask it over in the Audio Interfaces section. There's a person from Focusrite who is great about answering questions there, although she may see this one here also.

Good luck

pipo79
Expert
Posts: 78
Joined: Fri May 10, 2013 1:08 am

Re: Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auri

Post by pipo79 » Wed Dec 18, 2013 12:49 am

Thanx Zippy !

Katherine_Focusrite
Expert
Posts: 48
Joined: Mon Aug 12, 2013 4:37 pm

Re: Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auri

Post by Katherine_Focusrite » Wed Dec 18, 2013 11:44 am

If you go into Auria's Output Matrix you will see that you can assign any of the Subs or Auxes in Auria to any of the 2i4's Outputs. You could choose to say make Aux 1 Outputs 3/4 or any other assignment you wish.

Best regards
Katherine Kaplan // Focusrite Technical Support

http://www.focusrite.com/answerbase/en/

pipo79
Expert
Posts: 78
Joined: Fri May 10, 2013 1:08 am

Re: Focusrite Scarlett 2i4 - all outputs accessable via Auri

Post by pipo79 » Wed Dec 18, 2013 2:35 pm

G.R.E.A.T. support !
Seems like I am going to get my second focusrite interface these days - worth every buck in my opinion !
Best regards,
Philipp

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 5 guests