No automation for wow or turnado plugins

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
xine44
Expert
Posts: 28
Joined: Fri Apr 12, 2013 1:08 am

No automation for wow or turnado plugins

Post by xine44 » Wed Oct 16, 2013 9:02 am

Hi, i can't record any automation in this plugin's only, anyone else ?

Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by Rim » Wed Oct 16, 2013 9:06 am

Yes, this has been addressed by Sugar Bytes, and I have their new versions ready for Auria 1.14

Rim

xine44
Expert
Posts: 28
Joined: Fri Apr 12, 2013 1:08 am

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by xine44 » Wed Oct 16, 2013 9:35 am

I'm really impress by your quick answer, thanks a lot rim !

User avatar
Sinapsya
Expert
Posts: 202
Joined: Wed Aug 08, 2012 4:46 pm

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by Sinapsya » Fri Oct 18, 2013 6:57 am

But you can write it with your finger inside Auria...

xine44
Expert
Posts: 28
Joined: Fri Apr 12, 2013 1:08 am

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by xine44 » Fri Oct 18, 2013 7:58 am

Just a prob with the choice of the name of the param to automate...there so many, and my tryings with some of them was'nt ok!

danbell32
Member
Posts: 5
Joined: Tue May 20, 2014 4:05 pm

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by danbell32 » Thu May 22, 2014 5:59 am

Hello,

Sorry to drag this thread out of the depths. I just wonder if it's now possible to write automation into auria in real time when using Tornado's on-screen parameters? I can write it by drawing automation (as you would with volume or panning), but I'm not getting the same results as you would by playing with the controls in real time.

Perhaps I'm just missing something?

Thanks for the help!

Rim
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by Rim » Thu May 22, 2014 6:37 am

I've let Sugar Bytes know about this issue, but they haven't implemented it yet. I'm hoping they will in the next update.

Rim

User avatar
Anthony Alves
Expert
Posts: 1319
Joined: Sat Mar 10, 2012 9:52 am

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by Anthony Alves » Thu May 22, 2014 7:10 am

I just tested my Turnado and Wow automation in real time and both responded as they should so all is working here. I just set the plugin to write and after the automation was recorded I just turn on thr R read on the plugin. Good luck.

danbell32
Member
Posts: 5
Joined: Tue May 20, 2014 4:05 pm

Re: No automation for wow or turnado plugins

Post by danbell32 » Thu May 22, 2014 8:22 am

Thank you both for the quick replies.

Anthony - I'll give that a try when I get back home. It's likely that I just had it set up incorrectly.

Dan

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests