Mono Tracks Made Stereo After Adding Audiobus

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Phixit
Member
Posts: 10
Joined: Tue Sep 25, 2012 12:58 pm

Re: Mono Tracks Made Stereo After Adding Audiobus

Post by Phixit » Wed Apr 10, 2013 7:21 pm

Rim wrote:This is a known bug with the latest version, and there's a thread describing this and the workaround. Basically, if you use the "Record Effects" option, you won't have this problem, as this uses a different signal path. To choose that option, hold down the record enable button until you see the menu.

This is fixed already in 1.08

Rim
Ok thanks Rim

Erik dP
Expert
Posts: 104
Joined: Thu Jul 19, 2012 3:07 am

Re: Mono Tracks Made Stereo After Adding Audiobus

Post by Erik dP » Wed Apr 10, 2013 9:41 pm

Rim wrote:No, that's normal. Auria supports stereo regions on mono tracks. As soon as you insert a stereo file onto a mono track, it turns the track into stereo.

Rim
Good to know. It does simplify editing. Does this affect already applied fx-plugins?
Song writer http://www.youtube.com/erikdepomian
"Your Comfort Lie" "White Feather" "Canyons" "Where No Monsters Go" ...and more.

Rim
Site Admin
Posts: 8292
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Mono Tracks Made Stereo After Adding Audiobus

Post by Rim » Thu Apr 11, 2013 4:39 am

They become stereo as well if they were mono or mono/stereo.

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests