Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Audiosilver
Member
Posts: 11
Joined: Thu Jan 24, 2013 4:16 pm

Re: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

Post by Audiosilver » Wed Jan 30, 2013 11:29 am

I'm still getting this reinstall occasionally.

Annoying flaw in an otherwise superb app.

Alé
New Member
Posts: 2
Joined: Thu Jan 31, 2013 5:19 am

Re: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

Post by Alé » Thu Jan 31, 2013 5:34 am

Hi,

I have the same problem on iPad2.. Every time I open Audiobus and then I configure it for use Jamup as effect and Auria as output, Auria always open in "installation".
After installation, everything works fine.

I really love Auria app and I hope for a fix soon.

Thanks
iPad2 with ios 6

Rim
Site Admin
Posts: 8376
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

Post by Rim » Thu Jan 31, 2013 8:25 am

It's a memory issue. When the iPad runs low on ram, it can't let Auria know if certain files are present. I'll make a workaround for this in the next update.

Rim

warfaanax
Expert
Posts: 21
Joined: Thu Feb 07, 2013 2:57 am

Re: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

Post by warfaanax » Thu Feb 07, 2013 3:09 am

I have the same problem. It install most of the time soooooo annoying. Please fix it.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests