v2.15 available

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Rim
Site Admin
Posts: 7898
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

v2.15 available

Post by Rim » Tue Dec 05, 2017 8:07 pm

Hi,

Here's a list of fixes in v2.15:

- Fixed issue with MIDI overdub
- Fixed AAF Export to Dropbox issue
- Fixed MIDI stretch issue
- Fixed iPad Pro optimization setting not being saved
- Fixed lag issue on iOS11 when touching edges of screen
- Fixed issue with iOS8 incompatibility
- Added local currency for Auria Store
- Fixed an issue with creating manual transient markers
- Fixed an issue that prevented EnvShaper from working on mono tracks
- Added AU plugin resizing feature


Rim

pegleg85
Expert
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 12:24 pm

Re: v2.15 available

Post by pegleg85 » Tue Dec 05, 2017 10:35 pm

Thank you Rim that is awesome.

Shengren
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Nov 30, 2017 12:26 pm

Re: v2.15 available

Post by Shengren » Wed Dec 06, 2017 12:24 am

Thanks Rim! Midi overdub is working beautifully. :D

Denzkps
Expert
Posts: 118
Joined: Thu Sep 25, 2014 9:09 am

Re: v2.15 available

Post by Denzkps » Wed Dec 06, 2017 9:37 am

Hello!
Very stranger but after update Channel strip and Bus strip works only in circular mode
iPad Pro 2016 12.9 iOS 11
Anybody else?

Denzkps
Expert
Posts: 118
Joined: Thu Sep 25, 2014 9:09 am

Re: v2.15 available

Post by Denzkps » Wed Dec 06, 2017 9:50 am

Sorry for all knobs
And for classic Auria plugins like Reverb

Rim
Site Admin
Posts: 7898
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.15 available

Post by Rim » Wed Dec 06, 2017 10:02 am

Did you possibly change the setting by mistake in the settings page? It's under Mixer.

Rim

Denzkps
Expert
Posts: 118
Joined: Thu Sep 25, 2014 9:09 am

Re: v2.15 available

Post by Denzkps » Wed Dec 06, 2017 10:26 am

Hello Rim!
It first what I done )
And yes I restarted my iPad and made new project.
In linear mode only mixer AUX knobs work linearly but when open channel strip you have circular mode
I can make short video and send to you

Rim
Site Admin
Posts: 7898
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.15 available

Post by Rim » Wed Dec 06, 2017 11:15 am

Thanks for the video, I see what you mean. But it works fine here. Does anyone else have this issue?

Rim

theconnactic
Expert
Posts: 261
Joined: Mon Aug 25, 2014 10:49 pm

Re: v2.15 available

Post by theconnactic » Wed Dec 06, 2017 7:08 pm

Will test soon! Here another feature was broken by 2.15: VelAUcity!

User avatar
djjuniorpops
Expert
Posts: 142
Joined: Wed May 08, 2013 10:43 am

Re: v2.15 available

Post by djjuniorpops » Wed Dec 06, 2017 7:48 pm

Also Rim a suggestion for the AU plugin resize window may be a button on plugin window to resize or double tap plug in window to resize and double tap again for normal view.

Rim
Site Admin
Posts: 7898
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.15 available

Post by Rim » Wed Dec 06, 2017 8:04 pm

VelAUcity shouldn't have changed, as I didn't touch that code. Maybe that's something that got affected by iOS11 (or an earlier Auria update)?

Rim

Mister Well Brazil
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Nov 25, 2017 2:19 pm

Re: v2.15 available

Post by Mister Well Brazil » Thu Dec 07, 2017 12:58 am

Hello there.

I got a handful of Fab Filter plug-ins during the Black Friday sales. Since then it’d been hard to keep Auria from crashing, even after freezing tracks. I went ahead and updated the app yesterday. Now it won’t even start. Any idea of what is happening?
Last thing I was trying to do was use Pro Q2 on a track. The project has only two tracks!

Rim
Site Admin
Posts: 7898
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: v2.15 available

Post by Rim » Thu Dec 07, 2017 5:45 am

That's not normal. It's possible your project got corrupted during a crash. Auria automatically creates snapshots every 10 minutes when you're using a project, so there's a good chance there's a snapshot you can use in that project (unless the project is not important and you can create a new one).

Rim

Corey W
Expert
Posts: 262
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Re: v2.15 available

Post by Corey W » Thu Dec 07, 2017 7:57 am

@Mister Well Brazil
If there is no audio you need to recover from this session- open the Files app and go to: 'On my iPad'> Auria> press select in the upper right> tap to select the problematic project and delete it.
Try opening Auria again and it should now default to a blank session.

If the Files app is not displaying any files in the Auria Documents folder, force restart your iPad and open Files again.

Mister Well Brazil
New Member
Posts: 2
Joined: Sat Nov 25, 2017 2:19 pm

Re: v2.15 available

Post by Mister Well Brazil » Thu Dec 07, 2017 3:55 pm

Hi, Corey and Rim.

After a couple of more attempts it finally showed me the snapshot option, which hadn’t occurred during the last crashes. I won’t be able to fully test it right now, but so far so good. I’ll keep you posted should anything strange happen.
Thank you.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests