Search found 24 matches

by jussishow
Sun May 22, 2016 10:08 am
Forum: Bug Reports
Topic: The level meters stop working in the mixer window
Replies: 9
Views: 9074

Re: The level meters stop working in the mixer window

I'm running 2.04 on an iPad Air @ latest IOS and still encounter this problem ...

When I create a new project, and set the input matrix & name the tracks, the level meters in the mixer window are "dead" until I flip the iPad or reload the project.

The meters in the waveform window work OK.

?
by jussishow
Wed Dec 30, 2015 12:25 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Apogee One, iPad 2, iOS 9.2
Replies: 10
Views: 16656

Re: Apogee One, iPad 2, iOS 9.2

Same problem here :-(

IConnectivity iConnectAUDIO4+ works fine, but Apogee One "snaps, crackles and pops" ...

Updating (or "re-updating") the FW with my Mac didn't help ...

Opened a ticket @ Apogee support!
by jussishow
Wed Dec 30, 2015 12:09 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: IOS9 + Apogee One
Replies: 2
Views: 9793

Re: IOS9 + Apogee One

Thanks ! ;-) Missed that one !
by jussishow
Wed Dec 30, 2015 2:52 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: IOS9 + Apogee One
Replies: 2
Views: 9793

IOS9 + Apogee One

Yesterday I wanted to test my Apogee One together with Auria for the first time since "upgrading" to IOS9 ... Since there's no way to set the clock source to 'external' on the One (or, not to my knowledge at least ...) the result was 'as feared/expected' ... "Clocks out of sync scratchy noises' ... ...
by jussishow
Thu Jul 23, 2015 10:14 pm
Forum: General Discussion
Topic: Hide/unhide tracks in mixer view
Replies: 2
Views: 2145

Re: Hide/unhide tracks in mixer view

Thanks!
by jussishow
Wed Jul 22, 2015 7:40 am
Forum: General Discussion
Topic: Hide/unhide tracks in mixer view
Replies: 2
Views: 2145

Hide/unhide tracks in mixer view

Probably missed something that's there right under my nose ... again ... But :
Is there a way to hide the unused "SUB channelstrips" from the mixer view ?
by jussishow
Wed Jun 10, 2015 12:31 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: Iconnect audio4
Replies: 13
Views: 19020

Re: Iconnect audio4

Had it for a couple of days now and it works like a charm together with Auria ! :-) Recorded an acoustic guitar using two mics and a line from the pickup without a glitch ! The "information" on the display of the Audio4+ is a bit limited ... I especially miss a numeric indication (0-100%) for the mi...
by jussishow
Thu Jun 04, 2015 8:19 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: Iconnect audio4
Replies: 13
Views: 19020

Re: Iconnect audio4

Just ordered an Audio 4+ ! :-) Otherwise pleased and happy with my Apogee one but : #1 : only one external mic, and only one mic at a time ... ( #2 : That $%&#$% ! breakout cable ! :-) #3 : repeat #2 ! :-) #4 : Maestro app ... #5 : No line in ... Looking forward to testing/using the Audio 4+ with Au...
by jussishow
Mon Jun 01, 2015 10:41 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: Apogee One, Maestro app and Auria
Replies: 2
Views: 5468

Apogee One, Maestro app and Auria

New user here ! Installed Auria, plugged my Apogee One to the iPad and started recording right away ! Great ! :-) But ... the Maestro app that's needed to switch beteween the inputs, turn Phantom on/off e.t.c freezes upp / starts behaving erratically when left in the background ... Can't recall bump...