Search found 21 matches

by warfaanax
Fri Feb 08, 2013 11:11 am
Forum: General Discussion
Topic: Latency problem..JamUp-ABus-Auria
Replies: 15
Views: 5261

Re: Latency problem..JamUp-ABus-Auria

Same latency here. I am running jailbroken ipad 4 with ios 6.1. However, to test it i retored the ipad without jailbreak and tried run jamup-audiobus-auria and same latency. Its pretty annoying especially if you record guitar solos or recording fast metal riffs. I have a picky ear and i believe most...
by warfaanax
Thu Feb 07, 2013 11:21 am
Forum: Bug Reports
Topic: Metronome count in bug and latency problem!!
Replies: 8
Views: 4953

Re: Metronome count in bug and latency problem!!

Are you using iOS 5? Auria is not compatible with iOS5 when using Audiobus, and may have latency and other issues. As far as the metronome problem, I am aware of this and will be looking into it for the next update. Are you starting from exactly the same place when you press record? This may be the...
by warfaanax
Thu Feb 07, 2013 4:13 am
Forum: Bug Reports
Topic: Metronome count in bug and latency problem!!
Replies: 8
Views: 4953

Metronome count in bug and latency problem!!

I have this count in problem. If I record a track and double it with metronome it's fine. But if I use metronome with "count in" it goes out of sync after around the first beat and everything goes out of sync. I can't record because of this. How am I supposed to double a guitar track if the first tr...
by warfaanax
Thu Feb 07, 2013 3:53 am
Forum: Bug Reports
Topic: Audiobus
Replies: 28
Views: 16482

Re: Audiobus

I have this count in problem also. If I record a track and double it with metronome it's fine. But if I use metronome with "count in" it goes out of sync after around the first beat and everything goes out of sync. I can't record because of this. How am I supposed to double a guitar track if the fir...
by warfaanax
Thu Feb 07, 2013 3:09 am
Forum: General Discussion
Topic: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3
Replies: 18
Views: 5701

Re: Auria LE reinstalls when opening with Audiobus on iPad 3

I have the same problem. It install most of the time soooooo annoying. Please fix it.
by warfaanax
Thu Feb 07, 2013 3:02 am
Forum: General Discussion
Topic: Latency problem..JamUp-ABus-Auria
Replies: 15
Views: 5261

Re: Latency problem..JamUp-ABus-Auria

I have the same problem and it pisses me of. I hope they will fix it ASAP!!!