Search found 855 matches

by mtingle
Sun Sep 09, 2012 2:12 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 456
Views: 462642

Re: The Working / Not working audio interfaces thread

Has anyone tried the MOTU pre4 with an ipad? The spec says it ships with standard core audio drivers (which it doesn't need if its core audio which is strange).

http://www.motu.com/products/motuaudio/4pre
by mtingle
Sun Sep 02, 2012 3:15 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Time signature bug
Replies: 13
Views: 8408

Re: Time signature bug

As far as I'm aware this bug was introduced in v.1.02 when the 5/4 time sig was added. Nothing has changed at my end since originally reporting this. From your comments Rim I thought you'd solved this one though we've not been able to download the patch yet.
by mtingle
Sun Sep 02, 2012 3:05 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Next update
Replies: 25
Views: 15764

Re: Next update

another project that goes out of sync. 120 bpm. 4/4. fx=THM. aux classic reverb + convulsion reverb

Image of project:

Image
by mtingle
Sun Sep 02, 2012 2:37 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Next update
Replies: 25
Views: 15764

Re: Next update

ok a project where it definitely goes out of sync has: -8 tracks 5 stereo 3 mono. -4/4 170 bpm -2 frozen tracks -pro on most of the tracks -classic verb on aux 1 and the convulsion reverb on aux 2 (anonymhall setting) -3 of the tracks are drum tracks making it easy to see when something is out -each...
by mtingle
Sun Sep 02, 2012 8:40 am
Forum: Bug Reports
Topic: Time signature bug
Replies: 13
Views: 8408

Re: Time signature bug

Rim wrote:What bug are you noticing? I've tested the original bug as described above, and it's not here in 1.02. For example, I go to the settings page, choose 3/8. It stays on 3/8. Can you describe what's happening in your case?

Thanks,
Rim
try selecting 6/8 in 1.02 then you'll see the bug.
by mtingle
Sun Sep 02, 2012 8:03 am
Forum: Bug Reports
Topic: Next update
Replies: 25
Views: 15764

Re: Next update

OK, thanks. It seems that this is an unrelated bug. I'll add this one as a new bug. Not sure if it'll make it into 1.03. It sounds like this one might take some time to hunt down and fix. I will try, though! Thanks, Rim This is the same bug that I was talking about in the initial play head sync bug...
by mtingle
Fri Aug 31, 2012 11:24 am
Forum: General Discussion
Topic: iGOG PLEEEASE
Replies: 8
Views: 3935

Re: iGOG PLEEEASE

all the above + audio copy between apps. this is potentially more useful than dropbox as it doesn't require a wi-fi connection.

+ an ipad version of this app would really shine, but I know this would be a large amount of work. but people would pay..
by mtingle
Thu Aug 30, 2012 6:23 am
Forum: General Discussion
Topic: Solutions to selecting many regions
Replies: 2
Views: 1851

Solutions to selecting many regions

When arranging it is quite often needed to move, shuffle, remove or duplicate a bunch of regions in one go. To do this you first need to select them. This can be a tedious task if you have many regions especially if they happen to be quite small. Here are a few suggestions that would help make this ...
by mtingle
Mon Aug 27, 2012 6:16 am
Forum: General Discussion
Topic: Small request
Replies: 1
Views: 1364

Small request

The icon for selecting multiple regions that flashes when it's active. Could this be slightly more pronounced? Even when it's active and flashing I have a job seeing that it's on and I'm constantly having to undo a chain of events after I realise it's been on when I thought it was off. Maybe tweak t...
by mtingle
Sat Aug 25, 2012 1:49 am
Forum: General Discussion
Topic: AURIA - clicking in convolution reverb effect
Replies: 3
Views: 2031

Re: AURIA - clicking in convolution reverb effect

Have you tried increasing the latency in the settings page?
by mtingle
Wed Aug 22, 2012 2:27 pm
Forum: General Discussion
Topic: moving clips when snap is turned off
Replies: 5
Views: 2132

Re: moving clips when snap is turned off

upon further investigation Rim, it appears it is a choice that is happening within Auria as if you try to move the handle of a region with no snap it smoothly moves as your finger moves. try the same region but this time touch hold and then try to move it and it will do the sudden lurch. This jumpin...
by mtingle
Tue Aug 21, 2012 5:11 pm
Forum: General Discussion
Topic: moving clips when snap is turned off
Replies: 5
Views: 2132

Re: moving clips when snap is turned off

ah ok cool, thanks Rim :)
by mtingle
Tue Aug 21, 2012 3:22 pm
Forum: General Discussion
Topic: moving clips when snap is turned off
Replies: 5
Views: 2132

moving clips when snap is turned off

when you have snap turned off and you'd like to move a clip just a fraction, you tap and hold the clip, it turns red and then you try to shuffle it just a little to the left (or right) and it doesn't move! you have to move it a 'minimum distance' before it jumps into action leap frogging over the pl...
by mtingle
Tue Aug 21, 2012 9:41 am
Forum: General Discussion
Topic: To Duplicate a track with all FX
Replies: 8
Views: 4178

Re: To Duplicate a track with all FX

I've had instances when I've wanted to do this. so that would be a +1 from me for this idea.
by mtingle
Mon Aug 20, 2012 6:59 am
Forum: General Discussion
Topic: The "Auria Wishlist Thread"
Replies: 982
Views: 752644

Re: The "Auria Wishlist Thread"

replace frozen track with rendered audio into the track (24bit).

if you know that the frozen track is fine and you want to print the effects onto the audio but would like carry on making edits to the track (ie splitting, moving, fading, duplicating and deleting parts of the track).