Search found 7042 matches

by Rim
Tue Jul 17, 2012 9:43 am
Forum: General Discussion
Topic: MSP and Hybrid IR
Replies: 20
Views: 8359

Re: IR Files

OK, we found the problem, it was on our end. The IR files are copied with the wrong folder name. We are fixing this now. As a workaround, just copy all the purchased IR files into the folder named IR Files. The wrong one is called IR FIles. (with a capital I).
Sorry for the trouble.

Rim
by Rim
Tue Jul 17, 2012 9:31 am
Forum: General Discussion
Topic: MSP and Hybrid IR
Replies: 20
Views: 8359

Re: IR Files

There should only be one folder: IR Files. What is the name of the other folder?

Notice the spelling must be perfect: IR Files. (with the correct capital letters)

Rim
by Rim
Tue Jul 17, 2012 8:12 am
Forum: General Discussion
Topic: The "Auria Wishlist Thread"
Replies: 979
Views: 748722

Re: Edit resolution

The blockiness is used for larger vertical zoom levels to make the drawing faster. As you noticed, when you zoom in vertically (so about 8 tracks are visible), Auria draws at full resolution. It's a tradeoff we made between resolution and drawing speed. We thought it was better to show at least a ro...
by Rim
Tue Jul 17, 2012 8:06 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 456
Views: 460805

Re: Usb sound cards

Auria is able to use sample rates of 44.1 48K and 96k (iPad is only 44.1 and 48k). If your USB audio interface can support 96k, for example, Auria will use that sample rate. You need to set the sample rate once per project (you do this when you use the New Project dialog). You can't change a sample ...
by Rim
Tue Jul 17, 2012 6:16 am
Forum: General Discussion
Topic: MSP and Hybrid IR
Replies: 20
Views: 8359

Re: IR Files

After you purchase an IR library, it should appear in the convolution file browser (along with the 25 free IR files). First, make sure you remove the convolution reverb from the channel (if it was already inserted). It will only scan for new files when it's first opened. It the files still are not s...
by Rim
Tue Jul 17, 2012 5:29 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 456
Views: 460805

Re: Possible bug

Kevin,

Thanks, I'll be looking at this over the next couple of days, and we'll add it to the next update if we're able to find the problem. Thanks so much for letting me know.

Rim
by Rim
Tue Jul 17, 2012 3:45 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 456
Views: 460805

Re: Possible bug

Kevin,

Thanks for the info. We'll take a look at this. Can you see it this problem happens without Aux Delay Compensation turned on, or without 64 bit mode.

Thanks,
Rim