Search found 16 matches

by Oscar South
Tue Aug 22, 2017 2:00 am
Forum: General Discussion
Topic: Trimming at Zero Crossings - Workflow (& problem when zooming in deeply)
Replies: 4
Views: 374

Re: Trimming at Zero Crossings - Workflow (& problem when zooming in deeply)

Thanks, this helps massively. Edit: this is already on, I actually noticed yesterday that I wasn't having much trouble with clicks at the beginnings and ends of the samples (which I edited with more 'broad strokes'). But when trying to delete audio glitches and things at the sample level it's still ...
by Oscar South
Mon Aug 21, 2017 7:05 am
Forum: General Discussion
Topic: Trimming at Zero Crossings - Workflow (& problem when zooming in deeply)
Replies: 4
Views: 374

Trimming at Zero Crossings - Workflow (& problem when zooming in deeply)

Can anyone recommend any workflow tips for trimming samples at zero crossings? I'm finding it very difficult to do accurately as when you zoom in far enough to edit at sample level, there is no visible reference as to where 'zero' actually is. Ends up being a process of trial and error. Am I missing...
by Oscar South
Thu Aug 10, 2017 10:47 am
Forum: Bug Reports
Topic: Crash when recording with "/" in track title.
Replies: 0
Views: 355

Crash when recording with "/" in track title.

Hit play with record activated and recording armed on a track named "B/C1" - instant crash. Renamed to "BC1" - no crash.

Went through the same thing on "B/C2" - identical procedure.
by Oscar South
Mon Apr 24, 2017 11:12 am
Forum: General Discussion
Topic: ThumbJam crashing when loaded as IAA in Auria Pro
Replies: 2
Views: 599

ThumbJam crashing when loaded as IAA in Auria Pro

I've tried to load TJ as both an instrument and in an FX send slot. In both cases it crashes on load after it's splash screen.

I remember it working functionally in the past. Is there any way that I can get it to load so that I can use it?

Thanks,
Oscar
by Oscar South
Fri Oct 07, 2016 5:33 am
Forum: General Discussion
Topic: Parallel Chs... any closer?
Replies: 10
Views: 2565

Re: Parallel Chs... any closer?

Hey Anthony, thanks for your reply... yeah, I know I can kinda-sorta do this with the busses, but it still has the anomalous Solo behaviour which just makes it bloody annoying to use properly. Hoping for a more elegant solution. Looking forward to more videos from you though, my friend! Edit: Would...
by Oscar South
Sun Sep 18, 2016 6:17 pm
Forum: General Discussion
Topic: The "Auria Wishlist Thread"
Replies: 939
Views: 596027

Re: The "Auria Wishlist Thread"

The placement of the 'X' to go back from the Piano Roll to the Edit screen is a little awkwardly placed. I would like to be able to get back to the edit screen directly by just hitting the edit screen button on the upper left corner of the screen, rather than having to move my hand to the little use...
by Oscar South
Thu Sep 08, 2016 7:26 am
Forum: General Discussion
Topic: MIDI ports not appearing when using iConnectivity interface
Replies: 4
Views: 1320

Re: MIDI ports not appearing when using iConnectivity interf

Thanks for the link but I don't think it's something that can be solved with the interface. Issue is simply that Auria only shows the first 10 MIDI ports and the iConnectivity device already occupies all 10.
by Oscar South
Mon Sep 05, 2016 2:52 pm
Forum: General Discussion
Topic: MIDI ports not appearing when using iConnectivity interface
Replies: 4
Views: 1320

Re: MIDI ports not appearing when using iConnectivity interf

I'm using the 4+ The ports show up but they are pushed down to the bottom of the list and by the 8 host ports (the 2+ model lacks a host port so wouldn't have this problem). Because only 10 ports are displayed, they are inaccessible. You end up unplugging and re attaching the audio interface dosens ...
by Oscar South
Mon Sep 05, 2016 8:51 am
Forum: General Discussion
Topic: MIDI ports not appearing when using iConnectivity interface
Replies: 4
Views: 1320

MIDI ports not appearing when using iConnectivity interface

Is there any work around for this or is it simply a case of endlessly unplugging the cable?
Is there a fix planned?

Thanks and all the best,
Oscar
by Oscar South
Sun Sep 04, 2016 7:24 pm
Forum: General Discussion
Topic: The "Auria Wishlist Thread"
Replies: 939
Views: 596027

Re: The "Auria Wishlist Thread"

Here's an example using MIDI Link Sync to 'recreate' what I mean roughly about Ableton Link responding cue in for recording. https://www.youtube.com/watch?v=WsKohNyQzoc It's not really great and doesn't work as well as how it looks in the video, but something simple like this (properly implemented) ...
by Oscar South
Sun Sep 04, 2016 7:22 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auria Link Feature with MMC
Replies: 0
Views: 3303

Auria Link Feature with MMC

Hello, Just been dabbling my toes in the water today! I'm pretty fluent with Studio One so am just now figuring out how everything works in Auria. I use a MIDI controller with MMC controls, which I'm familiar working with. Glad to see that they work nicely in Auria! After reading about Auria Link an...
by Oscar South
Sun Sep 04, 2016 6:39 pm
Forum: General Discussion
Topic: ASK THE RECORDING EXPERTS
Replies: 441
Views: 352457

Re: ASK THE RECORDING EXPERTS

I'm sure that this has been asked MANY times, but can Auria Pro send out MIDI information from it's own port (or to another app's) that can be used to drive an app in Audiobus that's sending Audio back into Auria?
Or are the only options the IAA instruments listed on 'input'?

Cheers,
Oscar
by Oscar South
Sun Sep 04, 2016 6:27 pm
Forum: General Discussion
Topic: Quantize troubleshooting,,
Replies: 0
Views: 3272

Quantize troubleshooting,,

Quick one.. Apologies if this is something obvious, still getting to grips with Auria Pro. Just been playing around a bit with the different features in edit mode, first time I quantised some MIDI notes seemed to work fine, but subsequently (was hitting undo to try other settings) it just seems to s...