Search found 21 matches

by Makyo
Tue Mar 21, 2017 3:01 am
Forum: Bug Reports
Topic: Crashing and File Corruption
Replies: 3
Views: 1289

Re: Crashing and File Corruption

I have had the same problems over the past year, and in similar conditions. I only use it for recording and editing, do not use MIDI or IAA, and keep the CPU well in the green. Dragging (moving) audio often crashes Auria. The more splitting, copying and individual clip editing you do to any one trac...
by Makyo
Sat Mar 18, 2017 5:01 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

No, that does not solve the problem, I originally had thia problem _with_ background audio enabled. You told me to try disabling it so I did. The problem is the same whether background audio is enabled or disabled Can you record iSem or any Arturia synth into Auria using Audiobus? It is completely i...
by Makyo
Fri Mar 03, 2017 5:50 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

Tried disabling background audio in Auria, no effect on bugs. Same problems. 1 ) If I open any Arturia app (iSEM, iMini, iProphet) Auria volume disappears. If I quit the Arturia app, Auria playback returns. This really sucks, and was not a problem until recently. Thor works fine with Auria, so does ...
by Makyo
Fri Feb 17, 2017 4:02 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

I do have background audio enabled in Auria. I do use a Bluetooth speaker sometimes, but it is def. off when using Auria, I'm aware of that conflict. So this is a separate problem. I do have a bluetooth iPad Pro Pen attached, but no audio on that obviously. I often have to reply to mails from work w...
by Makyo
Sun Feb 12, 2017 9:47 pm
Forum: General Discussion
Topic: The "Auria Wishlist Thread"
Replies: 941
Views: 601290

Re: The "Auria Wishlist Thread"

#1 wish: Greater stability. With Auria, I can easily kiss my old desktop DAW goodbye. UI is great and the interface makes it a much faster workflow than my old DAw. Fab-filter plug-ins are top-notch, channel strips great, really a wonderful environment to record and arrange in. BUT: The frequency of...
by Makyo
Sun Feb 12, 2017 3:40 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

Both these problems are recent. The Arturia problem seemed to arise after the last Auria update, at first I thought it might be an Audiobus problem, but it's not. The more recent problem of no sound on playback (after opening any other app with sound input potential), can't say what could have broug...
by Makyo
Sun Feb 12, 2017 3:33 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

No and no. 44100 projects, buffer 512.

And like I said, I am getting this bug with apps like Apple's Mail or Safari or Notes, anything that has a mike input option basically.
by Makyo
Sat Feb 11, 2017 5:44 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

Re: No playback after opening other apps

There's also some sort of bug with the Arturia synths... just opening them causes Auria to lose all playback volume. This occurs whether opening in Audiobus or opening separately, with Auria playing in background mode. Auria volume disappears and won't return until the Arturia app (iMini, iSem) is c...
by Makyo
Sat Feb 11, 2017 5:06 am
Forum: Bug Reports
Topic: No playback after opening other apps
Replies: 13
Views: 3466

No playback after opening other apps

On iOS 10.2, latest version of Auria, iPad Pro. When using Auria, if I exit (not close) Auria to use any other app with sound input/output capability -- incl. Mail, FB, Safari, not just music apps -- when I return to Auria it won't play back. I hit the play button and nothing happens. If I close the...
by Makyo
Fri Dec 30, 2016 8:33 am
Forum: Bug Reports
Topic: Audiobus not working with Auria on iOS 10.2
Replies: 1
Views: 995

Re: Audiobus not working with Auria on iOS 10.2

Fixed on 2.08, please disregard.
by Makyo
Thu Dec 29, 2016 11:57 am
Forum: Bug Reports
Topic: Audiobus not working with Auria on iOS 10.2
Replies: 1
Views: 995

Audiobus not working with Auria on iOS 10.2

Just updated to iOS 10.2 on iPad Pro, and Auria will not connect with Audiobus anymore. I can select Auria in Audiobus' output, when I click on it, Auria launches but it will not recognize any Audiobus inputs and I cannot record. (Also, the side- screen Audiobus interface bar does not appear.) f I r...
by Makyo
Sat Oct 08, 2016 8:58 am
Forum: Bug Reports
Topic: Horrible noise burst and disappearing tracks
Replies: 6
Views: 2051

Re: Horrible noise burst and disappearing tracks

16-bit WAV, for sure.
by Makyo
Mon Oct 03, 2016 11:00 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Horrible noise burst and disappearing tracks
Replies: 6
Views: 2051

Re: Horrible noise burst and disappearing tracks

Fadee handle on stereo track, yes, that was the track that blew up and then disappeared. But I was not manipulating the track at the time the error occurred. Repeated play backs of the fade handles had been absolutely fine, it was while I was dragging another region, separate track, that the error o...
by Makyo
Mon Oct 03, 2016 10:43 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Playback problem - horrible static noise
Replies: 4
Views: 1757

Re: Playback problem - horrible static noise

Yes. The region that freaked out and went missing add fade handles on it. Although I was not manipulating them at the time the error occurred.
by Makyo
Sat Oct 01, 2016 9:30 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Horrible noise burst and disappearing tracks
Replies: 6
Views: 2051

Re: Horrible noise burst and disappearing tracks

The cause is identified..."

Sorry, auto-correct.