Search found 5 matches

by boltzmann
Sat Jul 02, 2016 3:47 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer
Replies: 5
Views: 2909

Re: Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer

I'm not sure we're actually describing the same thing. What I've found is repeatable is the following: Create new empty project adding 2 channels. double-tap on aux2 knob for channel 1 to set to 0 dB place finger in open square below aux2 knob on sub 1, then move left or right a mm or two so there's...
by boltzmann
Thu Jun 30, 2016 8:23 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer
Replies: 5
Views: 2909

Re: Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer

Sure. It turns out it's not necessarily a reset to 0, but a reset to the last state, but it also doesn't happen 100% of the time, just most of the time. Attaching a .mov file was rejected, so I've put it on dropbox at, https://dl.dropboxusercontent.com/u/24845683/auria_aux_knob_bugS.mov If there's a...
by boltzmann
Wed Jun 29, 2016 3:54 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer
Replies: 5
Views: 2909

Last used aux knob resets to 0 when scrolling mixer

I've stumbled on an odd behavior... If I set an aux knob and then swipe to scroll the mixer display to the right, then that knob will reset to 0. This is true for aux1 and aux2; whichever was the last one I adjusted gets reset. Rotating to go from landscape to portrait doesn't affect it, and I see t...
by boltzmann
Mon Jun 27, 2016 5:17 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 'Record Level' not working with Blue Yeti
Replies: 6
Views: 6429

Re: 'Record Level' not working with Blue Yeti

Just a follow-up in case anybody is following this... The mic went back to Blue and was found to be bad. The replacement worked fine.
by boltzmann
Thu Jun 02, 2016 7:40 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 'Record Level' not working with Blue Yeti
Replies: 6
Views: 6429

Re: 'Record Level' not working with Blue Yeti

Same problem here with Auria Pro and the blue yeti. The yeti worked fine for a while, but now the gain is high (even with the knob on low). The input gain adjust in Auria does nothing (still clipping at -144 dB). I've tried running the yeti through a powered hub, but same problem. The mic is also ho...