Search found 16 matches

by Yaroo
Thu Oct 05, 2017 12:29 pm
Forum: Bug Reports
Topic: iOS 11.0.2 - processing wrap
Replies: 2
Views: 194

Re: iOS 11.0.2 - processing wrap

Ok, so it's project not the app. Thanks for clarifying, I only observed it after I upgraded to iOS 11, but seems it's a coincidence.
by Yaroo
Thu Oct 05, 2017 11:59 am
Forum: Bug Reports
Topic: iOS 11.0.2 - processing wrap
Replies: 2
Views: 194

iOS 11.0.2 - processing wrap

I observed that sometimes Auria starts "Processing wrap" even I did not use this functionality. E.g. I just tried to open my project and immediately after it's loaded Auria starts processing wrap. Is that normal? I've recorded screen while it's happening, can share if you want me to.
by Yaroo
Sun Sep 17, 2017 6:23 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: Eleven rack
Replies: 5
Views: 3188

Re: Eleven rack

Thanks, Anthony. Not the reply I wanted, but at least I know why it doesn't and won't work...
by Yaroo
Fri Sep 15, 2017 12:51 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: Eleven rack
Replies: 5
Views: 3188

Re: Eleven rack

Will I be awarded a Golden Shovel for digging out a topic so old? ;)

I just bought an 11R and seems Auria cannot see it - what am I doing wrong? Has anyone ever succeeded connecting Eleven Rack to Auria and if so - how have you done it?
by Yaroo
Sun May 28, 2017 3:43 pm
Forum: General Discussion
Topic: Paste as MIDI
Replies: 4
Views: 829

Re: Paste as MIDI

Yep, seems to be only workaround... BTW, for some reason the issue becomes visible only (mainly?) when I add some transient markers manually.
by Yaroo
Sat May 27, 2017 5:39 am
Forum: General Discussion
Topic: Settings -> Midi -> Transients not working
Replies: 2
Views: 508

Settings -> Midi -> Transients not working

I have Settings -> MIDI -> Transient Paste MIDI Note set to E3 and Transient Paste Fixed Velocity set to Off by default. Why I cannot change it to other value? After I try it immediately returns to default one?

I'm on Auria Pro 2.11, iPad Pro, iOS 10.3.1 (should I even upgrade to 10.3.2 now?)
by Yaroo
Sat May 27, 2017 2:09 am
Forum: General Discussion
Topic: How to read signal level in waveform view?
Replies: 5
Views: 779

Re: How to read signal level in waveform view?

Yes, what I'm trying to set the markers for is snare with quite prominent transients obviously. But I'm doing something wrong, as per screen shots I attached I set the start threshold below the peak measured the way you described (Normalize --> scan), but no markers created. Does it mean Create tran...
by Yaroo
Thu May 25, 2017 11:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: How to read signal level in waveform view?
Replies: 5
Views: 779

Re: How to read signal level in waveform view?

Thank you. Can you advise if I can use these values to make Create transients more precise? Auto mode does not create all transient markers I would expect, so I thought I check the peak value and set the start threshold just below this level manually, but then it creates no markers at all. Can you t...
by Yaroo
Thu May 25, 2017 11:03 pm
Forum: General Discussion
Topic: Paste as MIDI
Replies: 4
Views: 829

Re: Paste as MIDI

Looks OK for new projects. Can you suggest any way to fix it for an existing one?
by Yaroo
Thu May 25, 2017 1:12 pm
Forum: General Discussion
Topic: Paste as MIDI
Replies: 4
Views: 829

Paste as MIDI

In one of my projects I found a strange thing: when I copy transients and paste them as midi, Auria adds some random notes in places where no transient exist on original track. It looks like on the picture attached. Any idea what is causing that or how to resolve it?
IMG_4499.JPG
by Yaroo
Thu May 25, 2017 11:58 am
Forum: General Discussion
Topic: How to read signal level in waveform view?
Replies: 5
Views: 779

How to read signal level in waveform view?

Is there a way I can read signal level from waveform view? How do I find what is the level of peaks in a region? I would like to use it for manual creation of transients and other things, but couldn't figure it out.
by Yaroo
Sun Nov 27, 2016 6:30 am
Forum: General Discussion
Topic: Unable to load Fabfilter Synths
Replies: 10
Views: 3289

Re: Unable to load Fabfilter Synths

I have exactly the same issue. What is missing or what am I doing wrong?
by Yaroo
Sun Jan 10, 2016 10:54 am
Forum: General Discussion
Topic: Auria Pro no input from Audiobus 2.3.1
Replies: 2
Views: 5173

Re: Auria Pro no input from Audiobus 2.3.1

Hey, Rim, I'm on iOS 9 and ashamed to admit I have tried to reboot the iPad only now, after you suggested... :oops: I'm so not used to reseting Apple devices it's usually the last thing I would consider helpful... But this time worked like a charm, thanks! BTW, Auria is absolutely awsome, I owned th...
by Yaroo
Sun Jan 10, 2016 7:34 am
Forum: General Discussion
Topic: Auria Pro no input from Audiobus 2.3.1
Replies: 2
Views: 5173

Auria Pro no input from Audiobus 2.3.1

Hello there, have any of you faced the problem with Audiobus not showing as an input in Auria Pro? Tried to record a guitar from AmpliTube through Audiobus today, set it up in a sequence described in the manual, but it did not work: manual says Auria would create new track for Audiobus input, but it...