Search found 6 matches

by Luciano1084
Thu Feb 20, 2014 8:36 am
Forum: General Discussion
Topic: Very low output volume from Auria
Replies: 33
Views: 14372

Re: Very low output volume from Auria

Any idea as to what this could be?????? In order to use the app I have to higher the master volume almost all the way up which could clip and distort.. What's up with this man?
by Luciano1084
Wed Feb 19, 2014 11:24 pm
Forum: General Discussion
Topic: Some effects from wow and turnado don't come up in mixdown
Replies: 3
Views: 1658

Some effects from wow and turnado don't come up in mixdown

This is pretty frustrating.. Then I try to record into audioshare via audiobus but that doesn't work...
by Luciano1084
Tue Jan 21, 2014 3:01 pm
Forum: General Discussion
Topic: Very low output volume from Auria
Replies: 33
Views: 14372

Re: Very low output volume from Auria

Sorry for the grumpiness :/ hopefully the issue gets solved 8)
by Luciano1084
Tue Jan 21, 2014 10:37 am
Forum: General Discussion
Topic: Very low output volume from Auria
Replies: 33
Views: 14372

Re: Very low output volume from Auria

Just pasted several loops from the IMPC into Auria and the same thing happens.. Sounds nice and loud on the IMPC but almost mute on Auria.. Even if I increase the master volume all the way the difference is negligible.. This is a HUGE issue, it almost makes Auria unusable and I've invested nearly 20...
by Luciano1084
Tue Jan 21, 2014 8:42 am
Forum: General Discussion
Topic: Very low output volume from Auria
Replies: 33
Views: 14372

Re: Very low output volume from Auria

Rim you and I have had this conversation on the forum before.. I guess your just busy and don't remember :roll:
by Luciano1084
Tue Jan 21, 2014 12:46 am
Forum: General Discussion
Topic: Very low output volume from Auria
Replies: 33
Views: 14372

Re: Very low output volume from Auria

I've had the same issues also.. Volume levels dramatically drop in Auria.. I try normalizing and it has little effect on the output usually.. I notice while I'm running all the apps in audiobus the volume is fine.. It's when Auria is running alone that I encounter the problem.. It happened on my ori...