Search found 20 matches

by THX1136
Sun Jun 30, 2019 7:27 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: Live audio multitrack with Midas M32 providing the audio
Replies: 0
Views: 3900

Live audio multitrack with Midas M32 providing the audio

Did a search and could not find anything on this. First background: On a yearly basis I record presentations and live music with Auria. The house board has been a Mackie SR 24 and I used the inserts for audio into 2 interfaces for 16 tracks into Auria. This worked great with only operator induced is...
by THX1136
Sun Jun 30, 2019 6:56 pm
Forum: General Discussion
Topic: Going from iPad 2 to iPad Pro issues??
Replies: 3
Views: 5583

Re: Going from iPad 2 to iPad Pro issues??

Just a (late) followup. All went well and I got Auria Pro installed and running. I had zero issues. Purchased an Apple Lightning to 30 pin to work for inputting audio which worked without issue also. A belated thanks for your help, Corey. I appreciate how well you folks communicate with us on the ot...
by THX1136
Fri Mar 15, 2019 6:27 pm
Forum: General Discussion
Topic: Going from iPad 2 to iPad Pro issues??
Replies: 3
Views: 5583

Going from iPad 2 to iPad Pro issues??

I couldn't get the search function to help me find if this is already answered so I apologize for the duplication if already asked. I have the opportunity to buy a well taken care of iPad Pro - a couple of years old, $400. I currently have an iPad 2 with Auria Pro on it. If I get the iPad Pro do I j...
by THX1136
Mon Jul 20, 2015 9:09 pm
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Re: Audio Gone??

Just a follow up. I did the reinstall. Chose "Load Project" to see what was there. The "lost" project was there - 8 tracks, 50 plus minutes. Selected it, but no audio showed up in Edit view, only greyed out areas with "missing" in them.

Thanks again for your input, Rim and Corey.
by THX1136
Sat Jul 18, 2015 7:57 am
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Re: Audio Gone??

I just checked to see what was there via File Sharing in iTunes - which I forgot about being so focused on Drop Box. When I highlight Auria nothing shows up in the right side of the window. My suspicions - and your thoughts, Rim - seem to be confirmed: the audio is gone. As I said, I did backup reco...
by THX1136
Fri Jul 17, 2015 9:19 pm
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Re: Audio Gone??

How do I back up any projects when one of them seems to have missing audio (the impetus for my original question)? Also, I did not knowingly back the other up. I appreciate you taking the time to jump in Rim. I will await a reply before going ahead with the reinstall. Thanks!
by THX1136
Thu Jul 16, 2015 9:10 pm
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Re: Audio Gone??

A new wrinkle Corey: Was at Mayo Clinic today - my wife had some some general work up stuff to be done. Took the iPad so I could do some work in Auria on another project that was done at the same time as the one in question in the op. Auria will not launch. What happens is the main screen - logo - a...
by THX1136
Wed Jul 15, 2015 6:31 pm
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Re: Audio Gone??

I am using a Mac G4 running 10.5.8 now - 10.4.11 with the drive that is corrupted. The icon for the corrupt drive appears on the desktop and seems to indicate I can access it. When I double click on the icon it opens and everything seems to be there. I just tried to open an app - Clean My Mac. It op...
by THX1136
Tue Jul 14, 2015 8:18 pm
Forum: General Discussion
Topic: Audio Gone??
Replies: 8
Views: 3208

Audio Gone??

Just researching this for now to figure out what happened. I recently experienced HD corruption on my boot drive. It still shows up on my desktop and gives the appearance of accessibility, but I cannot boot from it any more. I had been using Drop Box - installed on that drive and another I am using ...
by THX1136
Tue Jul 07, 2015 8:57 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Unpleasant problems with Auria
Replies: 4
Views: 4525

Re: Unpleasant problems with Auria

Just wanted to post a follow up in case someone looks at this topic. I never got a chance to fully check out the issue to see if I could replicate it. Things went well this year with only operator errors. I am guessing that last years issue was due to my not closing out all other apps.
by THX1136
Sun Jul 13, 2014 5:17 pm
Forum: General Discussion
Topic: Lost songs
Replies: 2
Views: 1696

Re: Lost songs

Where are you looking for them on your iPad? If you go to "Load Project" in Auria's Menu you should be able to see everything that exists in Auria on your iPad. You should also be able to see everything on your iPad by choosing "Import Audio" also.
by THX1136
Sun Jul 06, 2014 9:02 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Unpleasant problems with Auria
Replies: 4
Views: 4525

Re: Unpleasant problems with Auria

Hi Rim, the iPad was fully charged at the time. I was using a genuine CCK. I believe the hub is from Belkin and, yes, it is powered. I'll double check the manufacturer of the hub - don't have access to it right now - get back to you on that. Thanks for your reply!
by THX1136
Sun Jul 06, 2014 5:03 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Unpleasant problems with Auria
Replies: 4
Views: 4525

Unpleasant problems with Auria

I am not convinced that this is a true bug report, but figured this forum would be the best place to post. I recently went through an experience with Auria that was troublesome. I record messages and music at a conference at this time every year. Last year was the first with Auria and aside from ope...
by THX1136
Thu Jul 03, 2014 8:53 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: Multiple input solutions
Replies: 8
Views: 7096

Re: Multiple input solutions

I've done multiple tracks, but only at 44.1. I have the Presonus 1818 and the Behringer ADA8000. I connected the two via Lightpipe/ADAT which gives me 16 inputs. I know the ADA is perhaps "old technology" but I've bought it several years back to enable recording 16 tracks at once with the Fostex VF1...
by THX1136
Wed Jul 17, 2013 5:19 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Crash when mixing down
Replies: 10
Views: 5791

Re: Crash when mixing down

It also works if, after you name the mix down you just close the keyboard instead of choosing "done". Thanks for the info Rim. Appreciate your efforts!