Search found 10 matches

by dbgrass
Thu Aug 09, 2012 8:36 pm
Forum: General Discussion
Topic: Convolution Reverb Bug?
Replies: 7
Views: 4113

Re: Convolution Reverb Bug?

Hi Rim,

This happens on Aux Fx ( last fader on the right ). The setting is Full Plate and it is stereo. I haven't checked the inserts yet. Hope this helps zero in on the anomaly.

Dave
by dbgrass
Thu Aug 09, 2012 6:10 pm
Forum: General Discussion
Topic: Convolution Reverb Bug?
Replies: 7
Views: 4113

Convolution Reverb Bug?

Hi I downloaded the new revision today, and found that the previous bug regarding the convolution reverb still seems to persist. It has been fixed only partially. When a "saved" file is recalled, the correct convolution reverb comes up. However, the audio of the reverb still only appears on the left...
by dbgrass
Sun Aug 05, 2012 1:25 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auto Scroll
Replies: 11
Views: 6868

Re: Auto Scroll

Thanks for your help, Rim. If you would like to try to duplicate it, I just ran a test with "The Approach" demo without mods. I placed markers at 1:21:248 and 3:01.809. Resolution 93%. From start at 0, the autoscroll stopped near the first marker (about 3 screen refreshes into the song).

Dave
by dbgrass
Sat Aug 04, 2012 3:03 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auto Scroll
Replies: 11
Views: 6868

Re: Auto Scroll

The recorder is in "play" mode of course. Further testing, if markers are removed (even those not near the cursor) the playback appears to be is normal. Then I replaced one marker 1/4 of the way in the project, and upon playback form 1:1:1.000 Auria failed refresh to the second screen. Then, I rewou...
by dbgrass
Sat Aug 04, 2012 2:19 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auto Scroll
Replies: 11
Views: 6868

Re: Auto Scroll

Hi Rim, Thanks for your response. However, I am not sure I completely understand. BTW I am using an iPad3. What happens is "occasionally" in the in the full auto scroll mode, the cursor leaves the screen (the screen doesn't get refreshed for some reason). This usually happens after some editing has ...
by dbgrass
Fri Aug 03, 2012 9:22 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auto Scroll
Replies: 11
Views: 6868

Re: Auto Scroll

It's pretty disconcerting, so if any one of the administrators would like to look at my project to see what is happening, I will gladly send it to them. I almost bought one of the more expensive audio interfaces, but I had better wait to see if this and other issues are resolved first. Thanks!
by dbgrass
Fri Aug 03, 2012 5:33 pm
Forum: General Discussion
Topic: Auto Scroll
Replies: 11
Views: 6868

Auto Scroll

I have been working on a project for about a week now. I have noticed that auto scroll sometimes stops working in the track view. Not sure why. It is probably something I am doing wrong, but I can't figure out what it is.
by dbgrass
Tue Jul 31, 2012 5:20 pm
Forum: General Discussion
Topic: Another Reverb Bug
Replies: 19
Views: 11895

Re: Another Reverb Bug

Hi Rim

I checked a few projects today, and it seems that the ClassicVerb is retaining it's setting satisfactorily. I have an iPad3 if that is of any help.

Dave
by dbgrass
Tue Jul 31, 2012 9:13 am
Forum: General Discussion
Topic: Another Reverb Bug
Replies: 19
Views: 11895

Re: Another Reverb Bug

@Rim Thanks for the info. I will run some tests using the ClassicVerb in this particular project and report back with my results.
Thanks again for a great app.
by dbgrass
Mon Jul 30, 2012 11:47 pm
Forum: General Discussion
Topic: Another Reverb Bug
Replies: 19
Views: 11895

Re: Another Reverb Bug

I am experiencing the same thing. I set up "vocal plate" on the insert of a project. I close and reopen to find that it has reset. It still says "vocal plate" as the preset though. The only workaround is to reselect the preset. Also freezing the track pans the entire track to the left. It's almost a...