Search found 41 matches

by ttaylorsaxe
Sat Dec 14, 2013 9:26 pm
Forum: General Discussion
Topic: Pro Q Crashes/Freezes Often
Replies: 14
Views: 3740

Re: Pro Q Crashes/Freezes Often

Well, Rim, that actually IS good to know!
by ttaylorsaxe
Sat Dec 14, 2013 2:41 pm
Forum: General Discussion
Topic: Pro Q Crashes/Freezes Often
Replies: 14
Views: 3740

Re: Pro Q Crashes/Freezes Often

Well, that's "good" to know. Thanks for verifying!
by ttaylorsaxe
Sat Dec 14, 2013 1:45 pm
Forum: General Discussion
Topic: Pro Q Crashes/Freezes Often
Replies: 14
Views: 3740

Pro Q Crashes/Freezes Often

Hi All, I'm working on a stereo wave file 24 48. I'm trying to dial in the EQ with Pro Q and it crashes or freezes almost constantly when I change settings or use the analyzer. MY CPU never goes over 30 and I can't figure out why this keeps happening. I'm on an iPad 4 with ample space free. When thi...
by ttaylorsaxe
Tue Oct 29, 2013 12:16 pm
Forum: General Discussion
Topic: StepPolyArp into Auria
Replies: 6
Views: 1964

Re: StepPolyArp into Auria

So, once I set the Receive and Send midi clock in the midi menu of Auria to StepPolyArp, everything recorded perfectly! Thanks to Laurent, the StepPolyArp developer, and Rim!
by ttaylorsaxe
Mon Oct 28, 2013 10:00 am
Forum: General Discussion
Topic: StepPolyArp into Auria
Replies: 6
Views: 1964

Re: StepPolyArp into Auria

Without StepPolyArp everything works a dream. Poly and Gestrument both work to drive instruments as well. I'll email the Developer. Thanks for looking into it!
by ttaylorsaxe
Mon Oct 28, 2013 9:20 am
Forum: General Discussion
Topic: StepPolyArp into Auria
Replies: 6
Views: 1964

Re: StepPolyArp into Auria

Well, I put Auria in Audiobus mode, shut it down, restarted and the same thing happened; Good clear signal being monitored from iSEM into channel 1 being driven by StepPolyArp, press record and no sound with silence recorded, turn off record and good sound comes back. Would you please see if you can...
by ttaylorsaxe
Mon Oct 28, 2013 9:04 am
Forum: General Discussion
Topic: StepPolyArp into Auria
Replies: 6
Views: 1964

Re: StepPolyArp into Auria

Hi Rim,
I'll try that. Thanks for the response!
T
by ttaylorsaxe
Mon Oct 28, 2013 7:57 am
Forum: General Discussion
Topic: StepPolyArp into Auria
Replies: 6
Views: 1964

StepPolyArp into Auria

Hi All, I have been using StepPolyArp to drive instruments into Auria using both IAA and AudioBus. There is no problem monitoring the sound going in. When I push record, however, all sound ceases. When I turn off record, sound returns and only silence has been recorded. The problem seems to be betwe...
by ttaylorsaxe
Thu Sep 26, 2013 9:48 am
Forum: General Discussion
Topic: Apogee Jam and Nothing Out
Replies: 4
Views: 1030

Re: Apogee Jam and Nothing Out

Make sure this isn't the same thing I went through last week...Go into the Privacy setting in your iPad. Press Microphone. Make sure that all of the apps shown are enabled. I hope that is the sole problem!
T
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 8:52 pm
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

Well, Rim, I don't know what to say. Problem solved! Thanks for the efforts and I'm really sorry to have taken up so much of your time for such a simple fix!
Until next time,
T
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 10:16 am
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

One thing I remember...When I opened Auria for the first time after ios7, I got a low memory warning (for no reason, as it was the only app) and then Auria asked for permission to use the mic. I thought that it meant the built in mic so I said no. I can't get Auria to ask again so I can say yes. May...
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 9:55 am
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

Hi Rim,

Before I go through the trauma of re-downloading Auria, please re-read the second post in his thread. I am indeed a soloist, but in this issue I am not solo.
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 8:08 am
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

No meter, no sound. I also tried it with the iPad mic and experienced the same result.
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 7:43 am
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

Yep. No apps, no AudioBus, no Background Audio. Same as same has always been...
by ttaylorsaxe
Sun Sep 22, 2013 7:30 am
Forum: General Discussion
Topic: No signal Apogee Mic ios7
Replies: 36
Views: 17492

Re: No signal Apogee Mic ios7

Yes, exactly as you describe. New project, clean and untouched. Latest version of Auria. The day before ios7, everything had been working perfectly for months. The day after, no fun.
Thanks again for checking.
T