Search found 8 matches

by kevinmac
Sat Jul 21, 2012 12:50 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

Still happening for me... tried doing my own recording and the freeze track function throws everything out of sync, so it's not usable.
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 8:38 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

The masterstrip of any track can cause this, not just the master channel. I put it on the vocal subgroup fader and when I turned on the limiter section, the audio dropped out and the meters acted erratically. So it appears to be the limiter section having the problem across the board. And the freeze...
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 11:49 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

Testing some more, and it seems that the entire Master Strip cuts off the audio, but the problem stems from the blue limiter section. When the audio is cut off, the meters still show audio playing on the master fader, but even that shuts off from time to time... hitting the Lim button pops the meter...
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 11:35 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

Hmmm... once that audio "cut off" issue appears, even after releasing the memory and "resetting," playback seems to get buggy and many times the audio cuts off whether or not the ceiling knob gets moved.
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 11:21 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

Rim, thanks so much for checking it out. I have another one that's repeatable every time... I'm still just mixing and playing around with the McCartney demo, and after putting some effects on and creating a rough mix, I hit the FX button on the master fader. In the blue Busspressor "Limiter" section...
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 10:19 am
Forum: General Discussion
Topic: MSP and Hybrid IR
Replies: 20
Views: 7258

Re: IR Files

Same problem here... but where do you find the files and the IR Files folder? I bought all the add-ons and can't see where to move those downloaded IRs. Thanks!
by kevinmac
Tue Jul 17, 2012 4:45 am
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Re: Possible bug

Thanks for your reply. I restarted the iPad3, opened Auria, set aux delay compensation off, turned off 64 bit mode, and the off-time freeze track issue remained. I also tried removing the sub-groups to see if everything lined up when set to just L/R, but that didn't help. This is still just with the...
by kevinmac
Mon Jul 16, 2012 10:30 pm
Forum: Audio Interfaces
Topic: The Working / Not working audio interfaces thread
Replies: 449
Views: 392083

Possible bug

Hey guys, thanks for Auria.. it's amazing! In playing around with the McCartney demo, I found that when freezing tracks, they play back out of sync with the non-frozen tracks. The frozen tracks play in sync with each other, and of course the regular non-FX tracks play in sync with each other... but ...